EL SERIAL DE L'ESTIU

La mala sortida de Godín de l'Atlètic acosta Griezmann al Barça

La insolència del club matalasser al central uruguaià, el millor amic del campió del món francès, pot fer que Griezmann abandoni l'Atlètic

Griezmann, que ahir va aparèixer, al Wanda Metropolitano, vestit amb una samarreta amb el 2 de Godín, està molt dolgut per la sortida del seu amic

rozas48123587 atletico madrid s french forward antoine griezmann  l  kisse190513020405

rozas48123587 atletico madrid s french forward antoine griezmann l kisse190513020405 / GABRIEL BOUYS

2
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Molts dels components de la plantilla de l’Atlètic de Madrid tenen la sensació que, aquesta vegada sí, l’assumpte va molt de debò. Molts companys del golejador francès, campió del món, Antonine Griezmann, de 28 anys, estan convençuts que, en els pròxims mesos, abandonarà el conjunt matalasser, molt probablement, rumb a Barcelona, on ja va estar a punt d’aterrar la passada temporada.

El punt que els ha convençut que la situació és irreversible i que, fins i tot, va fer demanar ahir, públicament, al capità Koke que “¡espero que Antoine continuï amb nosaltres la pròxima temporada!”, és la mala, pèssima i innegociable sortida del popular central Diego Godín de l’Atlètic, de 33 anys, gairebé per la porta del darrere, per més homenatge que se li fes després del partit davant del Sevilla al Wanda Metropolitano.

Amb el 2 de Godín

Fonts del vestidor blanc-i-vermell asseguren que si Griezmann encara en tenia algun dubte, pot ser que la forma utilitzada per l’Atlètic per descartar la continuació de Godín, gran amic del golejador francès, empenyerà encara més el davanter a tancar el seu acord amb el Barça, que pagaria encantat els 120 milions d’euros de clàusula que té. El diari francès ‘Le Parisiene’ va assenyalar, la setmana passada, que Griezmann, que ahir va arribar al Wanda Metropolitano vestint una samarreta amb el número 2 de Godín, estava disposat a baixar la fitxa (ara de 23 milions d’euros anuals) per formar part de la plantilla blaugrana.

L’Atlètic va fer una oferta de renovació lamentable, feridora, a Godín, un dels seus jugadors sants i emblemes del club. Els amos del club matalasser pretenien que Godín renovés per un any i únicament li oferien la possibilitat d’una segona temporada si jugava més de 25 partits, cosa que el central va considerar una ofensa i per això ha arribat ja a un acord amb l’Inter per tres temporades sense condicions.

Godín li va suplicar que es quedés 

Notícies relacionades

El fet que l’Atlètic prescindeixi de Godín d’aquesta manera ha ferit el seu amic Griezmann, l’amistat del qual amb el central és tan gran que és el padrí de la seva filla Mía. Va ser Godín, precisament, qui, l’any passat, va anar, en companyia de l’entrenador ‘Cholo’ Simeone, a casa de Griezmann per demanar-li, sisplau, que es quedés, que no fitxés pel Barça. Fruit, diuen, d’aquella reunió va ser el vídeo gravat per una productora de Gerard Piqué on el francès anunciava que es quedava al club matalasser.

El vestidor blanc-i-vermell tem que la insolència de l’Atlètic cap a un dels millors, sinó el millor, amic de Griezmann decanti, finalment, la balança cap al Barça, vestidor en què el francès té bona relació amb Piqué, Suárez i, per descomptat, amb Messi, que no veuria amb mals ulls la seva arribada.