RENYA L'AFICIÓ PER HAVER XIULAT COUTINHO

Messi renya l'afició per haver xiulat Coutinho

L'estrella afirma que l'eliminatòria "no està definida" i retreu al públic del Camp Nou que hagi xiulat Coutinho

jdomenech47978186 barcelona   01 05 2019  deportes     messi recupera el bal n190501235850

jdomenech47978186 barcelona 01 05 2019 deportes messi recupera el bal n190501235850 / JORDI COTRINA

2
Es llegeix en minuts
Marcos López

Va exercir de capità en tot moment. Des de l’estiu que assumeix aquest rol. Es diria que se sent tan còmode que l’està disfrutant. Ni tan sols amb el 3-0 Leo Messi anirà còmode a Anfield d’aquí una setmana. “És un resultat molt bo, però no hi ha res decidit, encara”, va dir l’astre argentí després d’haver firmat una nit antològica, rubricada amb un gol de falta descomunal. “Va entrar de forma espectacular. La vaig buscar i vaig tenir la sort que entrés per allà; estava contentíssim”, va afegir després.

Va tenir “la sort”... Com si fos el més normal del món. ¿Sort? No, talent immens, talent infinit, tal com va demostrar amb un llançament de falta llunyà que es va escolar per l’escaire dret d’Alisson. El porter brasiler va volar, però no tenia ni idea de la trajectòria d’aquella pilota, xutada amb tanta violència i precisió que va semblar que estigués teledirigida amb un comandament a distància des de la tribuna.

"Estem contents del partidàs que hem fet. Però hem entrat una mica massa en el seu joc" (Messi) 

Després Messi va continuar exercint de capità. “Estem contents del partidàs que hem fet, però en la primera meitat hem entrat una mica en el seu joc; a ells els agrada molt ritme, molt físic”, va dir preocupat perquè el Barça no va saber dominar el partit com pretenia. “Ells han portat el joc al seu territori. Hem obtingut un gran resultat, però l’any passat també teníem tres gols d’avantatge i ens va passar el que ens va passar”, va remarcar Valverde. “Un sempre intenta imposar el ritme, però de vegades el partit et domina a tu”, va admetre el tècnic blaugrana.

"¿Coutinho? No és moment de criticar ningú, és lleig veure que acomiaden un company així" (Messi)

Notícies relacionades

Per això el Barça, com va dir Messi, “va estar una mica asfixiat” en un partit ple d’intensitat. "És clau que no ens hagin marcat, tot i que en el primer temps hem sigut superiors. En el segon ens han pressionat molt amunt; han buscat un gol”, va reconèixer el davanter argentí, abans de renyar l’afició blaugrana pels seus xiulets a Coutinho.

“No és moment de criticar ningú. Estem en moments definitoris, molt macos. Els jugadors i l’afició hem d’estar més units que mai”. Després del seu primer gol es va dirigir al públic per fer-li aquests retrets. “Ho dic pel que ha passat amb Coutinho. És lleig veure que acomiaden un company així”.

Temes:

Champions Messi