EL PORTER BUSCA SORTIR DEL BARÇA

Cillessen: «Vull un club nou»

«Primer me'n vaig de vacances i després espero tenir un nou club on pugui jugar. Vull jugar», diu l'holandès

jdomenech46773510 barcelona  30 01 2019  deportes          cillessen euf rico 190131000856

jdomenech46773510 barcelona 30 01 2019 deportes cillessen euf rico 190131000856 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Barça camina buscant suplent per Ter Stegen. El club ja intuïa que Jasper Cillessen no aguantaria gaire temps més aquest rol de segon porter, sense gairebé incidència en el dia a dia de l’equip. Només juga la Copa del Rei. A la Lliga, per exemple, el porter holandès no ha debutat encara. Potser ara, ja amb el títol a la mà, sigui el moment perquè Cillessen jugui de cara a rodar-se per a la final de Copa contra el València el pròxim 25 de maig a Sevilla.

“Primer me’n vaig de vacances i després espero tenir un nou club on pugui jugar”, ha declarat Cillessen a Ziggo Sport, un canal de televisió holandès. “Vull jugar”, ha reiterat el porter blaugrana, cansat d’esperar alguna possibilitat, més enllà de la Copa. Va arribar el 2016 coincidint amb la marxa de Claudio Bravo al Manchester City de Pep Guardiola. Des d’aleshores, ha jugat només 28 partits (només dos de Lliga i tres de Champions).

Clàusula de 60 milions

Notícies relacionades

Als seus 30 anys, Cillessen entén que ha arribat el moment d’abandonar el Camp Nou. El Barça, també. Acaba contracte el 2021 i és ara quan té en compte el mercat de porters, que es cotitzen a preu de davanters, que podria obtenir una bona quantitat per la seva sortida. La clàusula de rescissió de l’holandès està fixada en 60 milions d’euros. El club blaugrana va pagar 13 milions d’euros a l’Ajax fa gairebé tres anys per donar-li un suplent de garanties aTer Stegen.

En aquest sentit, Cillessen no ha fallat. Ha complert, i de manera espectacular, amb la seva funció de segon porter del Barça. Però ara vol jugar amb continuïtat.