les reaccions

Alba: «Jo he sentit aplaudiments, no xiulets a Coutinho»

Jugadors i tècnics surten en defensa de l'estrella brasilera després de les crítiques d'un sector de la grada

coutinho-zauldua

coutinho-zauldua / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
S. L- E.

Philippe Coutinho va ser el protagonista principal després del triomf blaugrana davant de la Reial Societat. Els seus companys, amb Jordi Alba, i el seu tècnic, Ernesto Valverde, igual com Guillermo Amor, com a portaveu del club, li van donar suport després de finalitzar el partit. Alba, gran protagonista per haver sigut l’autor del segon gol, va concloure de forma ràpida qualsevol polèmica en les preguntes televisives sobre la mateixa gespa del Camp Nou. “Jo he sentit aplaudiments, no xiulets a Coutinho”, va indicar el lateral blaugrana de forma rotunda.

Amor també es va expressar de forma semblant quan va ser preguntat per la protesta de la grada cap a l’estrella brasilera. “Crec que no hi ha hagut gaires xiulets, però hi ha d’haver opinions per a tot. Tot és respectable, però és un luxe tenir Coutinho a l’equip i l’hem de disfrutar”, va dir el director de relacions institucionals del club.

Valverde, per la seva part, també va restar importància al que va qualificar com “una anècdota que sempre té ressonància” a causa de la importància del Barça. “El públic està amb Coutinho i Coutinho està amb el públic”, va indicar a l’hora de defensar el seu jugador.

L’empenta dels jugadors

Notícies relacionades

Al marge de Coutinho tots van celebrar l’empenta dels jugadors per guanyar la Real i la importància de marcar els dos gols en instants claus del partit; abans del descans i just després de l’empat donostiarra. “Juguem al 100% perquè volem ser campions. Sembla fàcil però s’ha de valorar el treball i la dedicació dels jugadors i el cos tècnic; a més arribàvem a aquest partit després d’haver fet un gran esforç entre setmana”, va insistir Jordi Alba referint-se a la trobada contra el United. “Va ser un partit bastant dur a causa dels mèrits de la Real. Ells van jugar molt concentrats i això ens va dificultar la victòria. Amb triomfs així és com es guanyen els campionats”, va indicarAmor. “Van faltar espurna i frescor però és el que sol passar en els partits post-Champions. Al final vam haver de defensar la victòria amb dents i ungles”, va comentar Valverde.

Trobada incòmoda

També va parlar de trobada incòmoda i va destacar que abans del partit faltaven nou punts per ser campions –menys després del triomf–. “Però són punts que costen aconseguir malgrat que la gent digui que només cal esperar per veure quan som campions”.