RETORN A L'EQUIP

Dembélé i Cillessen ja treballen amb el grup pensant en els duels contra l'Atlètic i el United

Valverde no vol córrer riscos amb el davanter francès, que podria reaparèixer en la Champions

marcosl47629295 barcelona 4 4 2019 demb l  vuelve a los entrenamientos con e190404131212

marcosl47629295 barcelona 4 4 2019 demb l vuelve a los entrenamientos con e190404131212

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Després de l’agònic empat a Vila-real (4-4), Ernesto Valverde va concedir un dia lliure a la plantilla. El Barça, 48 hores abans del duel que pot decidir la Lliga amb l’Atlètic de Madrid al Camp Nou, ha reprès els entrenaments amb dues novetats: Ousmane Dembélé i Jasper Cillessen.

Dissabte arriba l’equip de Simeone i dimecres toca visitar Old Trafford en l’anada dels quarts de final de la Champions. Els dos jugadors han fet "una part del treball amb el grup", segons ha informat el club blaugrana, en una sessió que també ha comptat amb quatre joves del filial: Iñaki Peña, Wague, Morer i Riqui Puig. 

Evitar més recaigudes

Notícies relacionades

Falta saber, no obstant, si Dembélé arribarà a temps de reaparèixer contra l’Atlètic aquest dissabte. Valverde no vol tornar a córrer riscos amb el jove extrem. Ja ho va fer en el duel contra l’Olympique de Lió quan el Barça, o així ho entenia el tècnic, va necessitar el davanter per garantir la seva continuïtat en la Champions.

Dembélé va recaure llavors d’una lesió muscular que l’ha tingut tres partits de baixa: contra el Betis, l’Espanyol i el Vila-real. Ara l’objectiu és que afronti el tram final de la temporada esquivant el risc de noves lesions musculars.