«VA TENIR UNA NIT MÀGICA»

Messi: «Allò de Cristiano i la Juve va ser impressionant»

El davanter admet que l'equip italià, el City de Guardiola i l'Ajax, «un equip de joves sense por», són els rivals més perillosos

marcosl47338515 barcelona 13 03 2019  deportes       messi celebra  el terce190313233841

marcosl47338515 barcelona 13 03 2019 deportes messi celebra el terce190313233841 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

“Ens compliquem sols el partit”. Malgrat el 5-1 que posava el Barça als quarts de final de la Lliga de Campions, Leo Messi es va mostrar autocrític. “Vam passar minuts de patiment, però després, ja amb el 3-1, tot es va calmar”, ha reconegut l’estrella argentina. “Quan vam trobar el gol vam controlar la pilota, la vam moure amb calma i es va veure llavors la millor versió”, va afegir.

Notícies relacionades

Després, Messi s’ha volgut aturar en els possibles rivals que es poden trobar als quarts de final. “Moltes coses m’han agradat de la Champions. Allò de Cristiano i de la Juve va ser impressionant”, va explicar el davanter blaugrana sense que ningú li preguntés directament per l’astre portuguès. “La Juventus va passar per sobre a l’Atlètic, que es va quedar sense força. Però Cristiano va tenir una nit màgica, amb tres gols”, va reconéixer.

“No ens dona per elegir. El City, la Juve, l’Ajax, un equip de joves sense por com es va veure l’altre dia... Nosaltres hem d’anar amb tranquil·litat a veure qui ens toca i preparar-nos per al més dur, que és el que ve ara”, va comentar Messi.