cita al camp nou

Barça - Rayo Vallecano: horari i on veure el partit

Els jugadors d'Ernesto Valverde rebran aquest dissabte el conjunt madrileny com a avantsala de la tornada dels vuitens de Champions

aguasch47201918 real madrid players celebrate after winning the spanish la l190308104241

aguasch47201918 real madrid players celebrate after winning the spanish la l190308104241 / Andrea Comas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El FC Barcelona ve d’una gran setmana després de derrotar el Reial Madrid en dues ocasions, en la Copa del Rei i en la Lliga. Ara haurà de fer el mateix però amb un altre equip de Madrid, el Rayo Vallecano. El matx es disputarà al Camp Nou, aquest dissabte, a partir de les 18.30 hores, en la jornada 27.

Els blaugrana tenen un gran avantatge i volen refermar-se encara més en el lideratge. Set punts els separen de l’Atlètic, el seu màxim perseguidor, i 12 del Madrid, que és tercer en la classificació. De totes maneres, les energies estan posades en el partit de tornada de la Champions League que el Barça disputarà aquest dimecres a casa contra l’Olympique de Lió.

Notícies relacionades

El Rayo Vallecano, per la seva banda, està en una situació molt compromesa a la part baixa de la taula. Ocupa el 19è lloc amb 23 punts, és a dir, està en zona de descens. A més, encadena cinc derrotes.

El partit es podrà veure, a partir de les 18.30 hores, per beIN LaLigabeIN Sports Connect España Movistar+. També es podrà seguir en directe ‘online’ a través del web d’EL PERIÓDICO.