FITXATGES

Rakitic serà de l'Inter, insisteix la premsa italiana

El centrecampista croat ho té gairebé tot arreglat per fitxar pel club italià la temporada que ve

aguasch47068840 grafcat4469  sant joan desp   barcelona   22 02 2019   el ju190225112121

aguasch47068840 grafcat4469 sant joan desp barcelona 22 02 2019 el ju190225112121 / Alejandro Garcia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La premsa italiana assegura que és molt probable que Ivan Rakitic fitxi per l’Inter de Milà en el mercat de fitxatges de l’estiu vinent. Tot i que encara no hi ha acord oficial, Giuseppe Marotta i Piero Ausilio, responsables de l’àrea esportiva de la institució italiana, es van reunir amb directius del Barça i, suposadament, les negociacions estan molt avançades. Al principi la prioritat dels milanesos era Modric, però la seva renovació amb el Reial Madrid és gairebé un fet.

La transferència de Rakitic es tancaria en 40 milions d’euros i el croat percebria un sou anual superior als 5,5 milions d’euros. Més del que guanya actualment al Barcelona.

Notícies relacionades

El croat va dir en diverses oportunitats que li agradaria quedar-se, però sap que l’arribada de Frenkie de Jong, sumada a l’irreemplaçable Arthur i el possible fitxatge de Rabiot, farà que hi hagi ‘overbooking’ al mig del camp, per la qual cosa el subcampió del món acceptaria la proposta del club 'neroazzurro'. Això sí, també va posar una condició: que es classifiquin per a la Champions League la temporada que ve.

I, a més, l’uruguaià Godín

L’Inter  no es vol excedir del ‘fair play’ financer que tants maldecaps està generant a alguns dels grans clubsd’Europa, com el Chelsea, que no podrà incorporar jugadors durant dos mercats de fitxatges, i per això té una llista de jugadors assequibles, com Rakitic i Jovic. A més, tot indica que el club milanès ja té compromèsGodín, que anirà l’estiu vinent a l’Inter procedent de l’Atlètic de Madrid amb la carta de llibertat.