actualitat blaugrana

Bartomeu: "No he tornat a parlar amb els Neymar"

aguasch39378667 josep maria bartomeu  president of fc barcelona  discusses h190206114951

aguasch39378667 josep maria bartomeu president of fc barcelona discusses h190206114951 / Mark Lennihan

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Josep Maria Bartomeu va ser entrevistat ahir al Camp Nou pel programa 'El partidazo’ de la cadena COPE, poques hores abans del clàssic entre el FC Barcelona i el Reial Madrid per les semifinals de la Copa del Rei. El president del Barça va desmentir vehement que hagi rebut una trucada del pare de Neymar perquè el futbolista torni a jugar amb Messi. Des que el brasiler se’n va anar a França per jugar al PSG, el pare del futbolista "no m’ha trucat mai, ni ell ni Neymar", va deixar anar. Bartomeu va admetre que es va sentir dolgut amb la marxa de l’estrella, "però amb aquests diners vam poder fitxar dos grans jugadors, com Coutinho i Dembélé".

Sobre Dembélé

Justament sobre Dembélé, i respecte als seus primers comportaments poc adequats al club, Bartomeu va confirmar que s’envien missatges per telèfon i que el club està molt a sobre seu per ajudar-lo en la integració: "No és fàcil arribar al Barça sent tan jove. No ens hem desesperat mai amb ell i la veritat és que estem molt contents de l’evolució que està tenint".

Sobre Jordi Alba

Notícies relacionades

Sobre la renovació de Jordi Alba va declarar: "Ell ha dit que vol seguir al Barça i nosaltres volem que segueixi. Estem parlant i molt aviat hi haurà novetats. A mi m’agradaria que abans d’acabar l’eliminatòria de la Champions League davant del Lió, durant aquestes dates, es pugui anunciar la seva renovació".

Sobre Valverde

Sobre la continuïtat d’Ernesto Valverde: "Té contracte en vigor i només ha de decidir si continua o no. Ser entrenador del Barça desgasta molt. És un tècnic molt bo que ha aconseguit cohesionar tot el vestidor i unir el grup". A més, el president barceloní va expressar: "El veig amb forces per seguir endavant. A mi m’agradaria que continuï".