«EM PLANTEJO DONAR DESCANS A MESSI»

Valverde: «¿El 9? No és tan senzill com sembla»

L'entrenador admet que el Barça continua buscant un davanter centre, però si no el troba es resigna

zentauroepp46513820 rueda de prensa valverde  foto  valenti enrich190112192844

zentauroepp46513820 rueda de prensa valverde foto valenti enrich190112192844 / Valenti Enrich

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Queden menys de dues setmanes perquè acabi el mercat hivernal i el Barça continua sense trobar el davanter centre suplent que busca. Després de la marxa de Munir al Sevilla (“va ser una raó de club”, va argumentar Valverde per justificar la sortida del suplent de Luis Suárez), la direcció esportiva rastreja objectius, però no ho aconsegueix. I el tècnic, tranquil com és, no perd els nervis. “No és tan senzill com sembla”, ha precisat.

“¿El 9? No em genera frustració”, ha començat dient el tècnic blaugrana les hores prèvies a l’inici de la segona volta de la Lliga al Camp Nou contra el Leganés. “És un partit fonamental, ja vam veure què va passar a la primera volta. En un minut ens van marcar dos gols”, ha recordat el ‘Txingurri’ recordant la primera derrota al campionat.

Rotacions per a Messi

“Sé que el club està treballant en possibilitats, però ja veurem”, ha dit l’entrenador del Barcelona. “Si no es pot fer alguna cosa continuarem amb l’equip que tenim... Si pot venir, doncs endavant”, ha afegit assumint que no resulta gens fàcil trobar aquest jugador que doni minuts de descans a Luis Suárez.

“¿Renovació? Quan hagi de donar alguna notícia sobre això, la donaré. Tinc bona sintonia amb el club i no hi ha res a ocultar, absolutament” (Valverde) 

Notícies relacionades

Després de mostrar-se feliç per la decisió de la jutge única del Comitè de Competició que va desestimar la denúncia del Llevant per alineació indeguda de Chumi “a l’arribar fora de termini”, Valverde només vol pensar a la Lliga. Del seu futur ni una sola paraula, per molt que el president Josep Maria Bartomeu anunciés aquesta setmana que compliria el seu tercer i últim any de contracte. “Quan hagi de donar alguna notícia sobre això la donaré. Tinc bona sintonia amb el club i no hi ha res a ocultar, absolutament”, ha sentenciat el tècnic.

Està feliç perquè ja compta amb Vermaelen, disposat a incloure, a més, en les rotacions Messi. “És clar que m’ho plantejo. És una possibilitat, però no ho diré. Ja ho he fet en altres ocasions. Ell sempre vol jugar, però, de vegades, les coses són com són”.