PROJECTE FUTBOLÍSTIC

Piqué viatja a Andorra per sorpresa i es reuneix amb el cap del Govern del país

El futbolista blaugrana, propietari del FC Andorra, va mantenir una trobada amb tota la plantilla i el cos tècnic del seu club

marcosl46284547 barcelona s spanish defender gerard pique celebrates after s181216232845

marcosl46284547 barcelona s spanish defender gerard pique celebrates after s181216232845 / JOSE JORDAN

1
Es llegeix en minuts

Gerard Piqué va fer divendres a la nit la seva primera visita institucional a Andorra com a propietari del FC Andorra. El central del Barça es va reunir amb el Cap de Govern andorrà, Toni Martí; i la ministra de Cultura, Juventut i Esports, Olga Gelabert, segons informa ‘El Periódic d’Andorra’. Posteriorment es va dirigir a la localitat d’Encamp per visitar les instal·lacions on entrena el seu equip. A l’acabar, es va reunir a l’hotel Plaça de la capital andorrana amb la plantilla, el cos tècnic i part de la directiva.

L’estrella blaugrana va viatjar al petit país pirinenc acompanyat pel seu pare i un dels seus fills. Amb ell també hi eren presents representants de Kosmos, la seva empresa, i de la societat andorrana que es fa càrrec del club. Piqué, segons fonts coneixedores de la reunió, va presentar el projecte i va donar un impuls a totes les parts implicades per iniciar un camí junts que pretén sigui de llarg recorregut.

Partit a Viladecans

Notícies relacionades

Piqué no va voler fer declaracions una vegada conclosa la reunió, citant a fer públic tots els detalls del projecte més endavant. S’espera una conferència de premsa del futbolista la pròxima setmana a la capital del país. En canvi, Ernest Forgas, un dels fitxatges del club andorrà després de la compra, va indicar que “ens va explicar tot el projecte, ens va donar confiança i va buscar la implicació de tots nosaltres en el projecte”.

L’Andorra FC Andorra es troba a 14 punts a falta d’un partit per concloure la primera volta. La intenció de Piqué és aconseguir amb els canvis i la nova orientació del club l’ascens aquesta temporada a Tercera Divisió. Aquest diumenge el conjunt andorrà visita el Viladecans, un equip que, com a local, no coneix la derrota aquesta temporada. Amb l’arribada de Piqué com a propietari l’equip andorrà és ara el màxim al·licient de la Primera Catalana i qualsevol partit que disputi serà un atractiu.