COMUNICAT OFICIAL

El Barça destitueix el tècnic de l'equip femení

Fran Sánchez deixa l'equip i Lluís Cortés, fins ara assistent, es fa càrrec de la plantilla

fran

fran / Ignasi Paredes

1
Es llegeix en minuts

El Barça ha decidit rescindir aquest dimarts el contracte de Fran Sánchez com a entrenador del primer equip femení. En un comunicat oficial el club li ha agraït públicament "la dedicació i l’aportació al llarg de la seva etapa com a entrenador del Barça femení", que va començar a l’estiu del 2017.

Aquest dimecres, a partir de les 13.30 hores a la Sala de Premsa de la Ciutat Esportiva, compareixeran en roda de premsa el vicepresident esportiu, Jordi Mestre, i el mànager esportiu, Markel Zubizarreta, per presentar el nou entrenador del femení, Lluís Cortés, fins ara assistent. 

Empat contra l’Espanyol

L’empat sense gols en l’última jornada de lliga davant de l’Espanyol ha sigut el desencadenant de la situació, que ha deixat les blaugrana a tres punts de diferència amb l’Atlètic. El club entén que la inversió econòmica realitzada per l’entitat blaugrana no es trasllada a la sala de trofeus i en les tres últimes temporada l’Atlètic de Madrid ha sigut qui ha aixecat el títol de lliga. A més, l’estil de joc i la preparació física de l’equip no s’emmotlla al model Barça, segons el mateix criteri

Notícies relacionades

El Barça es va adjudicar la Lliga quatre temporades consecutives (2011-2015), però des d’aleshores ha sigut segon en el campionat domèstic i s’ha emportat dos títols copers en les dues últimes temporades.

En el present campionat, les barcelonistes han cedit tres empats en 16 partits i sumen 42 punts, tres menys que l’Atlètic i tres més que el Llevant, precisament el seu pròxim rival a la Lliga Iberdrola.