24 d’oct 2020

Anar al contingut

FUTBOLISTA COMPROMÈS

Xavi Hernández envia un missatge d'ànim als presos independentistes: "No defalliu"

L'exjugador del Barça envia un missatge de recolzament en el qual lloa el seu "coratge i enteresa"

Xavi Hernández envia un missatge d'ànim als presos independentistes: "No defalliu"

Xavi Hernández, gran referent del Barça i de la selecció espanyola més exitosos, va participar en un programa de ràdio d’aquest dimecres, ‘Nadal a la presó’, per insuflar ànims als polítics independentistes que es troben a la presó.

"Hola, soc Xavi Hernández. M’agradaria donar molts ànims i molta força a tots els presos polítics. No defalliu". Així comença el missatge enviat per l’exfutbolista del Barcelona i de la selecció espanyola als polítics separatistes que estan actualment a la presó. Va ser durant el dia 25 de desembre, en un programa de ràdio anomenat 'Nadal a la presó'.

L’espai, emès per iniciativa d’alguns familiars i amics dels presos, es va difondre per emissores pròximes a les presons de Lledoners, Puig de les Basses i Mas d’Enric. "Imagino que són moments molt durs per a tots vosaltres lluny de casa i de la família. És per això que vull agrair-vos tot el coratge i enteresa que esteu mostrant. És el millor regal de Nadal que podeu fer a la societat catalana. Us desitjo molt bones festes i que l’any nou us porti justícia i llibertat. Una forta abraçada a tots", conclou Xavi Hernández.

Xavi, que juga actualment a l’Al-Sadd SC, de la lliga de Qatar, ja es va mullar pels polítics presos durant la passada Diada, quan va compartir a través de les seves xarxes socials un missatge de recolzament: “Feliç Diada de Catalunya. Des de la distància, molt orgullós de tots els que lluiteu pels nostres drets. Tant dels que avui sou al carrer com dels que no podeu ser-hi. #libertadpresospolíticos”, va assenyalar llavors.