FUTUR BLAUGRANA

Rabiot obre el camí per fitxar pel Barça

Thiago Silva, capità del PSG, assegura que el seu company ja "ha pres la decisió" de no seguir a l'equip i "s'ha de respectar"

rabiot

rabiot / Jean-Francois Badias (AP)

1
Es llegeix en minuts

"Rabiot ha pres la decisió de no estendre el seu contracte amb el PSG i ha de respectar-se", va afirmar dimarts a la nit el capità del París Saint-Germain, Thiago Silva, per a qui és necessari que el club francès "pensi en els jugadors que estan aquí i en els quals pot arribar". La premsa parisenca el situa en l’òrbita del Barça en el mercat hivernal. Un diari de la serietat de 'Le Parisien' ha assegurat que ja està fitxat pel club blaugrana.

"És difícil –va afegir Thiago Silva sobre el seu company Rabiot– és una decisió individual, personal, i no pots donar consells quan el jugador ja ho té tot previst". La declaració va ser efectuada pel jugador després d’aconseguir dimarts a la nit la vuitena Copa de la Lliga contra Orleans (2-1). "És una pena perquè Rabiot és un gran amic que tenia al vestidor, un jugador que té moltes qualitats". Adrien Rabiot, de 23 anys, es nega a estendre el seu contracte de venciment al final de la temporada, per tant, quedarà lliure i el PSG no rebrà cap tipus de compensació pel seu traspàs, tot i que la situació pot canviar si deixa el club, del qual ha sigut apartat, en les pròximes setmanes.

Temes:

PSG