12 jul 2020

Anar al contingut

RESPOSTA RAPERA

L'enigmàtic missatge de Piqué després de la victòria a Londres

El defensa del Barça comparteix uns versos d'Eminem a Twitter

Iosu de la Torre

L'enigmàtic missatge de Piqué després de la victòria a Londres

SERGIO PEREZ

Uns versos del raper nord-americà Eminem serveixen per aproximar-se a l’estat anímic actual de Gerard Piqué. El defensa del Barça, poc després de la victòria a Wembley contra el Tottenham (2-4), va recórrer al ‘Beautiful pain’ d’Eminem per enviar aquest missatge:

“Estic aturat en les flames / és una bonica classe de dolor / que incendia l’ahir / troba la llum, troba la llum / troba la llum”


¿Ha trobat la llum, Gerard Piqué, després de la victòria a Londres? El central precisament va complir dimecres el seu partit número 100 en la Lliga de Campions. Després dels “accidents” de lliga contra el Leganés (2-1) i l’Athletic de Bilbao (1-1), algunes veus crítiques van assenyalar Piqué.

¿Estem davant d’un missatge enigmàtic, només per a ‘piquecòlegs’? ¿O simplement s’entretenia a l’autobús camí de l’avió que el va tornar a Barcelona? Missatge amb Eminem o simple ànim de compartir unes estrofes amb els gairebé 19 milions de seguidors que té a Twitter.

El futbolista va aterrar dimarts a Londres vestit amb el nou uniforme per als viatges del Barça, dissenyat pel nord-americà Thom Browne. Aquí el tuit de Piqué:


Si algú desitja indagar en el ‘Dolor bonic’ de Piqué, aquest és el vídeo ‘Beautiful pain’ de You Tube: