LA CHAMPIONS FEMENINA

El Barça necessita remuntar un 3-1 al Mini contra el Kazygurt

"Estem amb moltes ganes, segur que els gols arribaran", assegura el tècnic Fran Sánchez

lmendiola44990059 sant joan despi   10 09 2018   deportes   el equipo femenino180925193837

lmendiola44990059 sant joan despi 10 09 2018 deportes el equipo femenino180925193837 / JORDI COTRINA

1

El Barcelona necessita remuntar aquest dimecres (18.00 hores) al Mini Estadi el 3-1 que va aconseguir el BIIK Kazygurt kazakh en el partit d’anada dels setzens de final, un objectiu possible, sempre que l’equip "no perdi el cap", com remarca el tècnic Fran Sánchez.

“Un no s’ha de desesperar, tot passa per fer el nostre joc, imposar un ritme alt i desgastar-les tot el possible. Segur que els gols arribaran", va dir el tècnic blaugrana en la trobada amb els mitjans de comunicació analitzant la tornada. “Tenim confiança. Ens queda la segona part de l’eliminatòria. La primera no va ser positiva i estem amb moltes ganes de rectificar, millorar i aconseguir l’eliminatòria”.

Les jugadores kazakhs van sorprendre en l’anada les barcelonistes en un partit en el qual van fer valer el seu físic i, a més, van tenir la fortuna d’avançar-se en el temps afegit del primer temps i en els primers minuts del segon.

Fins a llavors, i també després, el Barcelona va tenir el control del partit i també multitud d’ocasions per equilibrar-lo, però la pressió per descomptar al marcador els va jugar una mala passada.

Les kazakhs van arribar a dominar per 3-0, un resultat que posava seriosament en risc la presència de l’equip blaugrana en la següent ronda.

El gol de Toni Duggan, a 24 minuts del final, va donar una mica d’aire a les de Fran Sánchez, almenys la possibilitat de mantenir les seves opcions fins al partit de tornada, en el qual els protagonistes reclamen el recolzament del públic. “Ens fa il·lusió, sobretot en el Mini, veure que està ple. Tant de bo vinguin i ens recolzin els noranta minuts”, demana el tècnic. “L’afició serà molt important per a nosaltres. La necessitem”, afegeix la capitana Marta Torrejón.