VALVERDE SE SURT AMB LA SEVA

Rakitic confirma que es queda en el Barça

«No he tingut dubtes, hi va haver diversos clubs que van preguntar, però ha sigut una decisió fàcil», diu el croat

zentauroepp44776785 barcelona s croatian midfielder ivan rakitic  l  stands on t180826005411

zentauroepp44776785 barcelona s croatian midfielder ivan rakitic l stands on t180826005411 / BENJAMIN CREMEL

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

“Per a mi és un privilegi ser aquí. No hi ha res especial perquè no em quedi aquí. Han sigut dies per reflexionar. Vaig parlar amb la meva dona, amb el meu representant. No hi ha cap altre club que em pugui oferir el que em dona el Barça”. Ivan Rakitic, només acabar el partit contra el Valladolid (0-1, gol de Dembélé), ha volgut confirmar que segueix en el Camp Nou. Va poder anar-se’n, ha rebut ofertes millors, però el centrecampista croat, que va completar un superb Mundial amb la seva selecció, no té dubtes. Es queda en el Barça.

Notícies relacionades

“No, no he tingut dubtes. Eren coses que havíem de parlar”, ha reconegut, això sí, Rakitic, confirmant que va obtenir diverses ofertes. “Hi va haver diversos clubs que van preguntar, van ser dies per reflexionar. Ha sigut una decisió molt fàcil. Ho vaig gestionar tot amb la família. El més important és que vull estar aquí”, ha sentenciat el centrecampista blaugrana. “Iván és un jugador important per a nosaltres i per poder complir els objectius”, ha dit Jordi Alba, feliç per la continuïtat del seu amic.

“És un privilegi ser aquí”, ha sentenciat Rakitic per aclarir qualsevol dubte just quan encara queden diversos dies de mercat de fitxatges obert. Expira el 31 d’agost, però ell no es mou del Camp Nou. Va parlar Valverde (“aquí no hi som per fer negoci amb un jugador sinó per guanyar partits i ampliar la sala de trofeus”) i va sortir-se amb la seva. No perd de vista Rakitic, un dels seus pilars en el centre del camp.