EL CLUB NO ANUNCIA TEMPS DE BAIXA

Cillessen es lesiona

El porter holandès ha patit «un esquinç intercostal» en l'entrenament previ a la visita dissabte a Valladolid

marcosl43114180 sant joan despi   28 04 2018   deportes   cillessen  durante180822135441

marcosl43114180 sant joan despi 28 04 2018 deportes cillessen durante180822135441 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Jasper Cillessen s’ha lesionat. Just ara, quan el mercat de fitxatges esgota els seus últims dies (acaba el 31 d’agost) i el porter holandès caminava pendent del seu futur a la recerca de més continuïtat, va patir aquest contratemps en l’entrenament realitzat ahir a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. El Barça va informar queCillessenpateix “un esquinç intercostal esquerre”, per la qual cosa es perdria la visita al Nou Zorrilla dissabte vinent.

Notícies relacionades

El club blaugrana no ha informat, no obstant, del període de baixa del porter holandès. “La seva evolució marcarà la disponibilitat”, s’ha limitat a comunicar el Barcelona. Cillessen havia sigut el porter titular del Barcelona aquest estiu, però va tornar a la banqueta tant a la Supercopa d’Espanya amb el Sevilla com en la primera jornada de Lliga contra l’Alabès. Ter Stegenés intocable per aValverde.

Samper, amb esquinç al turmell esquerre

Ara, el tècnic haurà d’escollir un dels porters del filial (Jokin Ezkieta o Iñaki Peña) per atorgar-lo, de forma provesional, la condició de segon porter.  La lesió de Cillessen no ha sigut l’únic contratemps en l’entrenament perquè el Barça ha anunciat en un comunicat mèdic que Sergi Samper pateix un esquinç però al lligament lateral intern del turmell esquerre.