LA SUPERCOPA

Rubiales apunta a la utilització del VAR a la final entre el Barça i el Sevilla

El president de la federació de futbol també ha informat de la presència de Luis Enrique en el partit que es juga a Tànger

GRAF3142 RABAT (Marruecos), 7/8/2018.- El presidente de la Real Federación Española de Fútbol, Luis Rubiales y su homólogo marroquí, Fauzi Lekjaa, durante la rueda de prensa que ofrecieron hoy en Rabat. Rubiales afirmó que el seleccionador nacional Luis Enrique Martínez asistirá el próximo domingo al partido de la Supercopa de España que se celebrará en el estadio Ibn Batuta de Tángerno y no descartó que en el partido se utilice el videoarbitraje (VAR), para lo cual solo queda el visto bueno del Internacional Board (IFAB), órgano encargado de implementar las reglas en el fútbol internacional.EFE/Javier Otazu

GRAF3142 RABAT (Marruecos), 7/8/2018.- El presidente de la Real Federación Española de Fútbol, Luis Rubiales y su homólogo marroquí, Fauzi Lekjaa, durante la rueda de prensa que ofrecieron hoy en Rabat. Rubiales afirmó que el seleccionador nacional Luis Enrique Martínez asistirá el próximo domingo al partido de la Supercopa de España que se celebrará en el estadio Ibn Batuta de Tángerno y no descartó que en el partido se utilice el videoarbitraje (VAR), para lo cual solo queda el visto bueno del Internacional Board (IFAB), órgano encargado de implementar las reglas en el fútbol internacional.EFE/Javier Otazu / Javier Otazu (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol, va informar aquest dimarts a Tànger, seu de la Supercopa d’Espanya que es juga diumenge entre el Barça i el Sevilla, que s’estan fent tots els requisits perquè en el partit s’utilitzi el videoarbitratge o VAR. Només falta el vistiplau de l’International Board (IFAB), òrgan encarregat de les regles internacionals del futbol, va indicar el dirigent.

En la mateixa conferència de premsa, celebrada a la ciutat marroquina, en companyia del president de la federació de futbol del país, Fauzi LekjaaRubiales també ha confirmat la presència del seleccionador Luis Enrique Martínez a la final. 

Visita a Espanya

Notícies relacionades

"La International Board va visitar Espanya l’1 d’agost, van fer els seus tests, ens van donar solvència. Tècnicament, hi ha totes les facilitats, només faltaria implantar una unitat mòbil, però hem de tenir permís de l’organisme", va aclarir Rubiales. Ni ell ni Lekjaa, no obstant, van voler respondre a la pregunta de quant ha pagat el Marroc –a cada club i a la federació espanyola– per l’organització d’aquest partit a Tànger, tot i que es van comprometre a "donar tots els detalls" després de la celebració del partit.

Lekjaa va dir que s’ha de tractar d’"un negoci neutre per al Marroc, en el qual ni hi guanyem ni hi perdem,", i va detallar que per a la seva federació els ingressos del partit s’aconseguiran amb la venda de bitllets (va anunciar que hi haurà "un ple total"), la venda de plafons publicitaris estàtics i els patrocinadors. Sobre això, Lekjaa va dir que la forquilla tarifària –entre els 33 i els 190 euros per entrada– "estan per sota del que es practica en altres països, per permetre al poble assistir al partit en les millors condicions."