EL JUGADOR DE MODA

L'Everton s'afegeix a l'interès per Mina, que té una clàusula de 100 milions

El seu gran Mundial l'ha revaloritzat però el colombià assegura que vol quedar-se al Barça

zentauroepp44137091 topshot   colombia s defender yerry mina celebrates after sc180705111136

zentauroepp44137091 topshot colombia s defender yerry mina celebrates after sc180705111136 / YURI CORTEZ

1
Es llegeix en minuts

El Mundial ha posatYerry Mina en el centre dels focus mediàtics. Venia de no jugar pràcticament gens amb el Barça. De passar de la banqueta a la graderia. Però Colòmbia, el seu país, li ha tornat la confiança i ell no l’ha desaprofitat. Ha marcat tres gols en tres partits, ha sigut nomenat millor jugador del partit en dues ocasions i ha demostrat una gran capacitat defensiva en l’un contra un. Tot això ha fet que Mina es revaloritzi i que la directiva del Barça es replantegi el seu futur.

Ell ho té clar, es vol quedar. Però en el club encara no saben que volen fer. Volien incorporar Clément Lenglet, però no és clar que el central francès acabi arribant i, vist l’allau d’ofertes pel colombià, es plantegen quina és la millor solució.

Diverses propostes

Segons va informar TV-3, el Fernebache turc està disposat a pagar 30 milions d’euros per aconseguirYerry Mina. Però no és l’única oferta. Diversos mitjans anglesos apunten un interès del’Everton, que sembla que està interessat a tancar el seu fitxatge aquest estiu i que ja ha fet el primer contacte amb el jugador.

Notícies relacionades

No obstant, Jair Mina, el tiet i representant del central, ha declarat a Catalunya Ràdio l’interès del colombià per seguir a can Barça. "No tenim constància de cap oferta. Ell té contracte amb el Barça i es vol quedar".

El jugador assegura que el seu somni és triomfar amb el Barça. Per fer-ho, disposa d’un contracte de cinc anys. Perquè cal recordar que Yerry Mina va arribar al mercat d’hivern procedent del Palmeiras del Brasil per 11.8 milions d’euros, un contracte fins al 2023 i una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros, una cosa que complica la seva venda.

Temes:

Yerry Mina