ACORD OFICIAL

Vezenkov, Diagne i Koponen es desvinculen del Barça

Els tres jugadors ja no formen part de la plantilla blaugrana de bàsquet

vezenkov koponen diagne

vezenkov koponen diagne

1
Es llegeix en minuts

El Barça i els jugadors Sasha VezenkovMoussa Diagne i Petteri Koponen han arribat aquest divendres a un acord per posar fi als seus vincles contractuals amb el conjunt blaugrana, que ha agraït al trio "la professionalitat mostrada al llarg de les temporades que han vestit la samarreta del club".

Les trajectòries

Notícies relacionades

Vezenkov va arribar a la disciplina blaugrana a l’inici de la temporada 2015-16 des de l’Aris de Salònica. L’ala-pivot búlgar ha guanyat quatre títols amb el Barça Lassa: 2 Lligues Catalanes, 1 Supercopa ACB i 1 Copa del Rei. Diagne va arribar al club la temporada 2015-16 procedent del Fuenlabrada i va guanyar la Supercopa ACB. La temporada 2016-17 va tornar al seu anterior club com a cedit fins al mes de gener, quan l’equip blaugrana el va recuperar per jugar la Lliga Endesa i l’Eurolliga. I el curs 2017-18 ha jugat cedit en el MoraBanc Andorra.

Koponen va firmar pel Barça Lassa la campanya 2016-17, procedent del Khimki rus. Com a jugador blaugrana ha aixecat una Copa del Rei i una Lliga Catalana en les dues campanyes que ha jugat en la disciplina barcelonista.