LLÀGRIMES INFINITES

El vídeo d'Iniesta buidant la taquilla al vestidor del Camp Nou

iniesta / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les llàgrimes infinites en l’adeud’Andrés Iniesta  perduren. Aquesta tarda de dimarts, el FC Barcelona ha compartit un vídeo en què es veu com el número 8 buida la seva taquilla al vestidor del Camp Nou. Era gairebé la mitjanit de diumenge, després del partit contra la Reial Societat (1-0) i el mantejament dels seus companys, quan el senyor Andrés va procedir a recollir els seus objectes.

A l’obrir la taquilla, es descobreixen dos cromos enganxats a una de les portes. Un és de Xavi Hernàndez, el seu gran amic, amb la samarreta de la ‘roja’. L’altre,d’Iniesta amb la blaugrana, de fa una dècada més o menys. Quan acaba l’acció, el futbolista tanca la taquilla i toca per última vegada l’etiqueta amb el seu nom.

Notícies relacionades

El vídeo, que dura uns 16 minuts, condensa les últimes hores d’Iniesta al Camp Nou. L’homenatge de tot l’estadi, el passeig descalç pel seu jardí, les abraçades, els petons, les llàgrimes... Camí del pàrquing, reparteix més salutacions i abraçades a aquells amb qui es creua. Iniesta puja al seu Audi berlina i saluda amb la mà. Arrenca i se’n va suaument. Aquest dijous, asseguren, confirmarà la pròxima estació en el seu periple asiàtic.

(Continuarà)