SUPERA SALAH A LA BOTA D'OR

Messi lamenta que Iniesta no se'n vagi amb el triplet

«Se'n va de forma impressionant amb el doblet, però lamentem allò de la Champions», afirma l'estrella argentina

aguasch43129545 soccer football   la liga santander   deportivo de la coruna180429225700

aguasch43129545 soccer football la liga santander deportivo de la coruna180429225700 / MIGUEL VIDAL

2
Es llegeix en minuts
Marcos López

Va ser el que Messi va voler. Quan i on va voler Messi. Tan simple, però, alhora, tan difícil, gairebé utòpic. Però Leo, deprimit i abatut l'agost passat en veure que Neymar se n'anava, va decidir que no podia perdre aquesta Lliga. A Riazor, just en l'últim instant, quan més patia el Barça, va emergir la figura del 10 per donar a Valverde la seva primera Lliga. L'astre argentí es va rebel·lar a la seva manera . Es va rebel·lar aprofitant l'ecosistema tàctic que li va generar el tècnic perquè no es rendís.

«Té molt mèrit guanyar una Lliga així. Em quedo amb tot el d'aquesta Lliga perquè no vam perdre cap partit», ha dit l'estrella argentina. «És una llàstima que se'n vagi Andrés, és una llàstima per a nosaltres i per al club. Es mereixia anar-se'n d'aquesta manera. Lamentem que passés allò de la Champions i no se'n pogués anar amb el triplet», ha explicat Messi. «Se'n va amb una Lliga i una Copa, se'n va de forma impressionant. Estic molt content per ell», ha subratllat el 10.

«Té molt mèrit guanyar aquesta Lliga» (Messi) 

Si alguna cosa té Messi és que mai no es rendeix. Ni tan sols en les seves pitjors circumstàncies. L'estiu passat, després de ser apallissat pel Madrid a la Supercopa, es va témer el pitjor. Com milions de culers. Però ell, agafat a la vella guàrdia, amb Iniesta al capdavant, van entendre que no podien deixar-se intimidar per aquesta llum que emanava del Bernabéu.A Riazor, es va veure del que Messi és capaç .

Messi es prepara per batre Rubén a Riazor / JORDI COTRINA

Per sobre de Salah

No només pels tres gols que el col·loquen per davant de l'egipci Salah (Liverpool) a la Bota d'Or sinó per la influència que va tenir, una nit més, en el joc. Lleva Leo 32 gols; Salah, 31. Quan el Barça es temia el pitjor, després de l'empat del Deportivo, va deixar una altra mostra del seu catàleg infinit de genialitats. Va fer nou tirs, cinc a porta i tres gols. Tres gols com a símbol d'una Lliga que porta el nom de Leo i el cognom de Valverde.

«Vam tenir moments difícils a la Lliga i ho vam superar sense conèixer la derrota. És increïble» (Messi)

Notícies relacionades

Després de la falta de connexió entre Luis Enrique i l'astre, escenificada sobretot a Anoeta, curiosament el pròleg del triplet del 2015, va arribar Valverde per generar un bona sensació. Necessària perquè Messi, encara que molts ho oblidin, va viure un caos. Del caos estiuenc va passar a una primavera atapeïda d'èxits domèstics, sense oblidar la patacada europea de Roma. Però és la novena Lliga de Leo.

«Soc molt feliç per aconseguir aquesta Lliga. És una cosa molt complicada. Cal valorar-ho i gaudir-ne com es mereix. Vam ser molt superiors als altres rivals. No vam perdre quasi cap partit en tot l'any. Només a la Copa i a la Champions», s'ha lamentat l'astre argentí. «Vam tenir moments difícils a la Lliga i ho vam superar sense conèixer la derrota, és increïble».