EN UN COMUNICAT

Vueling es disculpa amb Messi

La companyia aèria lamenta "el malentès" per les declaracions del seu president, que va atribuir les dificultats de creixement de l'aeroport del Prat al no poder sobrevolar la casa del crac argentí

Javier Sánchez-Prieto, president de Vueling, en el seu despatx de les instal·lacions de la companyia al Polígon Mes Blau del Prat de Llobregat.

Javier Sánchez-Prieto, president de Vueling, en el seu despatx de les instal·lacions de la companyia al Polígon Mes Blau del Prat de Llobregat. / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts

Vueling ha lamentat avui el "malentès" generat per les declaracions del president de l'aerolínia, Javier Sánchez-Prieto, qui dimecres passat va comentar que l'aeroport de Barcelona-El Prat tenia limitat el seu creixement al no poder sobrevolar la casa de Leo Messi, "i això no passa enlloc del món"Leo Messi, .

La companyia ha emès avui un comunicat en què explica que Sánchez-Prieto va realitzar aquestes afirmacions "en un context distès", en resposta a la pregunta d'un assistent a la seva conferència a l'escola de negocis Esade, i que la seva intenció en cap cas era "involucrar el jugador en cap polèmica".

El president de Vueling va explicar que el Prat tenia el repte de seguir creixent per donar resposta a l'augment de la demanda, però que aquesta ampliació podia trobar importants limitacions per qüestions ambientals.

Fora de qualsevol polèmica

Notícies relacionades

Al final d'aquesta intervenció, "en to més pròxim amb els assistents" i seguint amb el símil futbolístic que havia utilitzat prèviament la persona que va formular la pregunta, el directiu va assenyalar que part de les limitacions del Prat es devien a no poder sobrevolar algunes vivendes, entre elles la del futbolista blaugrana.

A aquest respecte, a la vista de l'enrenou generat, l'empresa ha remarcat que no va voler mai implicar l'esportista en aquest debat i que Messi, que té el domicili a Castelldefels, "mai ha emès cap declaració en relació amb l'aeroport ni a la seva operativa".