LA CARA AMAGADA DEL NOU CENTRAL BLAUGRANA

El dia que Yerry Mina va aprofitar una macrobaralla per robar unes càmeres

El colombià es va emportar l'equip d'un fotògraf després d'una picabaralla en un partit de la Copa Libertadores

Yerry Mina s’emporta la bossa d’un reporter després d’una tangana entre jugadors. / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

L'últim fitxatge del Barça també té la seva cara amagadaYerry Mina, que costarà 11,8 milions d'euros, va protagonitzar al seu dia un episodi vergonyós a l'aprofitar una macrobaralla al final d'un partit de la Copa Libertadores per emportar-se tot l'equip d'un fotògraf

Va ser un dels moments més controvertits de la carrera del central colombià, que en el seu any i mig al Palmeiras va alternar episodis futbolístics destacats amb algunes polèmiques. 

Gol, tangana i polèmica

Notícies relacionades

Durant la fase de grups de l'última Copa Libertadores el seu equip es va enfrontar al Peñarol de Montevideo a l'Uruguai. Mina havia marcat el segon gol del Palmeiras en el triomf aconseguit per 2-3 quan el partit es va escalfar i va acabar amb una tangana entre jugadors dels dos equips. 

Les imatges de la picabaralla mostren els futbolistes barallant-se entre ells mentre el central colombià, amb el dorsal 26, se'n va cap a un altre lloc de l'estadi, darrere d'una tanca, zona on s'ubiquen els reporters de la premsa gràfica. Allà toca les bosses dels fotògrafs i s'acaba emportant unes càmeres.