FITXATGE FRUSTRAT

Verratti acaba amb el culebró: "Soc feliç al PSG"

El centrecampista italià tanca el tema i reprèn el seu representant per referir-se a ell com a "presoner de l'emir"

verratti entreno

verratti entreno

2
Es llegeix en minuts

La possibilitat que Marco Verratti acabi portant la samarreta del Barça la temporada que ve va desaparèixer del tot ahir a la nit. «Soc feliç aquí», va dir el centrecampista italià del PSG per acabar d’una vegada amb el culebró, en declaracions als medis oficials del seu club.

Verratti va sortir al pas d’unes manifestacions del seu agent, Donato di Campli, en què deia que el jugador era «presoner de l’emir», en al·lusió al president del PSG, Nàsser al-Khelaïffi. «He vist el que el meu agent va dir i només vull aclarir que no són en absolut les meves paraules. Vull disculpar-me amb tothom, el club, el meu president, els aficionats i els jugadors. Soc molt feliç aquí».

ACTE DE CONTRICIÓ

En el seu acte de contrició, l’italià va afegir: «Hem passat per algunes situacions en els últims dies. Estic emocionat per estar de tornada i començar a treballar novament. Sé que el club creu en mi i vull disculpar-me una vegada més. Tinc molt de respecte pel PSG. Si he arribat a ser el jugador que soc avui és gràcies al PSG». Verratti va reprendre el seu agent sense titubejos. «No són les meves declaracions i ha comès un gran error. Espero que no torni a passar. Tothom  vol centrar-se a treballar. Jo també faré tot el possible pel club, com sempre».

Al matí, l’italià ja s’havia incorporat als entrenaments de pretemporada a les ordres d’Unai Emery. L’esperança del Barça que el jugador es declarés en rebel·lia, com va fer Javier Mascherano al seu dia amb el Liverpool, es va esfumar. Des que, durant les seves vacances eivissenques, l’internacional italià es va deixar estimar, a Barcelona se somiava amb una plantada del jugador. Una hipotètica negativa a iniciar els entrenaments amb el club parisenc semblava l’última oportunitat per forçar Nàsser al-Khelaïfi, president del PSG, a negociar el seu traspàs.

Però ha passat  tot al contrari. El mateix president del Barça, Josep Maria Bartomeu, havia reconegut en les últimes hores que l’operació era gairebé impossible. «Verratti és un jugador que interessa al club, però el PSG no el vol vendre i no hi ha clàusula de rescissió. El seu president m’ha dit que no vol parlar amb nosaltres, però no descartem mai res. Ara com ara el tracte és impossible, però el mercat tanca el 31 d’agost», va assegurar Bartomeu a Catalunya Ràdio.

L’INTERÈS PER PAULINHO 

Notícies relacionades

A falta de Verratti, el Barça continua buscant al mercat i segons sembla el seu entossudiment per fitxar el brasiler Paulinho també ha punxat en os. El Guanghzhou, club xinès on milita l’exjugador del Tottenham i internacional amb la Canarinha, hauria rebutjat una oferta de 25 milions pel futbolista, de 29 anys.

Una altra línia oberta és la de Dani Ceballos. El centrecampista del Betis és cobejat també pel Madrid, que vol que es decideixi ja perquè dilluns comencen els entrenaments i Zidane ja voldria comptar amb ell. Ceballos s’ho pensa, les opcions del Barça no estan descartades.