L''OK Diario' carrega contra els alevins del Barça (11 anys) i els qualifica de "tramposos"

Una despietada crònica ataca els nens blaugranes per treure de centre mentre el Madrid celebrava un gol en el torneig de Peralada

portada

portada

1
Es llegeix en minuts

Sense cap mena de contemplacions, ni tan sols considerant que són nens d'11 anys, menors d'edat, l''OK Diario', la publicació digital que dirigeix el polèmic periodista Eduardo Inda, ha destrossat totalment i absolutament els xavals de l'aleví A del Barça que van perdre la final del torneig de Peralada contra el Reial Madrid. 

L'excusa per titular la crònica del partit "Aquests són els valors del Barcelona: tramposos des de petits a La Masia" ha sigut el fet que un jugador blaugrana -que després va demanar perdó i que va ser renyat per l'acció pels seus entrenadors- va treure de centre i va marcar un gol (després anul·lat) mentre els nens madridistes celebraven el gol. Després, en posteriors fotos com la que il·lustra aquesta informació, s'aprecia el correcte i educat comportament dels xavals blaugranes.

"Aquests són els valors del Barcelona:  "Aquests són els valors del Barcelona: tramposos des de petits a La Masia", titula el diari d'Inda

CONTRA NENS D'11 ANYS

Notícies relacionades

La crònica, que figura a la portada principal del mitjà digital, afirma: "Al Barcelona s'atipen de presumir dels seus 'valors'. Se'ls omple la boca amb allò que el Barça 'és més que un club' i en realitat els valors que defensen disten molt de l'esportivitat i del 'fair play'. Més encara quan l'esport el practiquen nens (...) L'equip aleví del Barcelona va deixar ben clar quins són els seus valors. Guanyar a qualsevol preu, encara que sigui amb trampes".

La crítica als nens d'11 anys continua en aquests termes. "La seqüència és gairebé dantesca, perquè ni tan sols se saben el reglament. Doncs això, valors que diria Piqué".