Remuntar, qüestió de fe

Robert Fernández confirma que el Barça recuperarà Deulofeu del Milan la temporada que ve

luis-surez

luis-surez

2
Es llegeix en minuts
JORDI TIÓ / BARCELONA

Han canviat molt les coses al Camp Nou en els últims lustres, no solament per la multitud de títols conquistats sinó també per la globalització en què viu immers el club, amb seguidors de tot el món anant al Camp Nou com si fos un santuari universal. I molts d’aquests aficionats, multitud d’ells estrangers, van anar-hi ahir amb ganes d’aplaudir. I molt. Tant hi feia que el Barça arribés de dues patacades descomunals a Màlaga i Torí. En altres èpoques, la sortida de l’onze blaugrana al camp hauria desencadenat una xiulada descomunal.

Però així són els temps ara, amb els guiris bavejant per Messi i amb la grada d’animació com a únic suport de la fe barcelonista, sota mínims després dels dos últims partits i també el d’ahir a la nit, en què es van salvar els tres punts de miracle davant una Reial molt confiada. «Sí que es pot, sí que es pot...», aclamaven els membres de la grada d’animació pensant en la Juve. «Remuntarem, remuntarem...», van cantar també, tractant d’arrencar el Camp Nou, més preocupat per salvar la victòria davant el treballat equip d’Eusebio, que va tornar a demostrar que mereix entrar en la terna de noms per rellevar Luis Enrique, que amb la seva marxa propiciarà el retorn de Gerard Deulofeu, com va confirmar Robert Fernández.

MESSI, A DOS GOLS DELS 500

Però tots els seguidors estrangers, que eren molts, estaven més per Messi que per una altra cosa i l’argentí no els va decebre. Va marcar el primer gol d’un portentós xut amb l’esquerra i el segon de rebot, amb la dreta, firmant així el seu gol 29 a la Lliga, on és el Pitxitxi, i el 498 en 575 partits. O sigui, que està a només dues dianes per segellar una xifra tan rodona com els 500 gols oficials,que aviat és dit. A una distància abismal està Alcácer, convertit en la peça de recanvi en el trident per l’irresponsable Neymar.

Notícies relacionades

L’exvalencianista es va desfondar i va segellar un magnífic gol amb l’esquerra, que va servir per donar llustre a una gran assistència de Messi i per demostrar al tècnic que també pot comptar amb ell per al Bernabéu, on el Barça no pot fallar si vol revalidar el títol.

ALCÁCER, OVACIONAT 

Robert confirma que el club  recuperarà Deulofeu, ara brillant al Milan, que Luis Enrique va despatxar al mes d'iniciar la seva etapa com a tècnic blaugrana

Alcácer va ser aplaudit al canviar-lo, igual que André Gomes va tornar a rebre alguns xiulets. I això que els seus companys van aplaudir la seva sortida i també Luis Enrique, que li va donar la mà per felicitar-lo públicament. Però haurà de canviar molt el seu joc el centrecampista portuguès si es vol guanyar els aplaudiments de l’afició, igual que el Barça haurà de donar una altra imatge davant el Juventus si vol remuntar el 3-0 i plantar-se a les semifinals de la Champions. Vist tot fins ara, pocs arguments futbolístics ofereix l’equip per repetir el miracle del PSG. Però alguns culers segueixen creient-hi. És tot qüestió de fe.