LES REACCIONS AL BARÇA-REIAL SOCIETAT

Luis Enrique celebra la "gestió de la frustració" i es cabreja per Iniesta

Luis Enrique creu que el Barça es reenganxarà a l'eliminatòria contra la Juve en algun moment

Declaracions de Luis Enrique després del partit contra la Reial Societat. / ATLAS

1
Es llegeix en minuts
JORDI TIÓ / BARCELONA

Luis Enrique va assegurar ahir que la victòria contra la Reial ajudarà el Barça a encarar el partit de tornada de quarts de final contra el Juventus. El tècnic va reconèixer que «en termes de confiança», la derrota a Torí «té el seu pes i feia mal en la gestió del partit», però una vegada sumats els tres punts confia que el triomf ajudarà a intentar la remuntada: «Tornarem a estar en l’eliminatòria en algun moment».

    

El míster va destacar que els jugadors sabessin «gestionar la frustració» després dels dos gols de la Reial. «Estem en aquella fase en què el rival, arribant menys, marca els mateixos gols que tu, o fins i tot més, com dimarts, i no és fàcil gestionar-ho». 

    

Notícies relacionades

L’entrenador considera que l’afició ha de creure en la remuntada. «Estem acostumats al caviar i quan els donem una mica de beluga... No és l’any de la regularitat, però és un grup de guanyadors. Si no es confia, deixem-ho córrer», va dir sobre un partit que podria jugar «amb 8 davanters, perquè no hi ha res a perdre, està tot perdut».

CABREIG PER INIESTA

 El míster es va enfadar davant la pregunta de si considera André Gomes millor que Iniesta. «Iniesta és indiscutible, ningú pot prendre-li el lloc, és ridícul preguntar si és suplent perquè hi ha algú millor». I també es va enfadar al parlar d’Alcácer: «És el mateix que a principi de temporada, quan no tenia confiança. Tot jugador passa per aquest procés. Com Sandro o Munir, que ara són tan bons. O Laudrup, que va ser molt xiulat el seu primer any al Barça. O Koeman. Cap jugador és bo sense confiança».