Joan Domènech

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

TER STEGEN

Sorprès (6). Dues ràpides arribades de la Reial el van deixar parat. No va tenir culpa dels gols, va estar venut.

SERGI ROBERTO

Ofensivo (7). Excel·lent desplegament en atac que va fer una minva en la defensa. Passat el descans la va reparar.

PIQUÉ

Apàtic (5). Amb poc ànim i menys viu en la reacció. Va veure una absurda groga que es podia haver estalviat.

UMTITI

Ràpid (6). Va reaccionar ràpidament davant els intents de passada vertical sense poder evitar el xut d’Íñigo.

ALBA

Vela (6). Vela sempre li crea problemes. I va tornar a crear-n’hi mentre va tenir forces. Però Alba en va tenir més.

RAKITIC

Anònim (6). Mera feina d’acompanyament, gris però sense errors. No va destacar fins a una internada al final.

BUSQUETS

Intel·ligent (7). Va robar la pilota del 3-2 i va evitar el possible 3-3. Va moure la bola amb la rapidesa i eficàcia habituals.

ANDRÉ GOMES

Vacil·lant (5). Va quedar en evidència la falta de confiança en si mateix però també la voluntat per reforçar-la.

MESSI

Letal (9). Demolidor en el remat, va ser el guia que va encarrilar el partit amb el seu encert en la rematada.

SUÁREZ

Batallador (7). Va mantenir la pressió sobre els centrals. Molt solidari, va lluitar sense disfrutar d’ocasions.

ALCÁCER

Dinàmic (8). Va jugar amb rapidesa i es va moure molt, esquivant la dificultat d’exercir d’extrem esquerre.

INIESTA

Imprescindible (6). Va ocupar el lloc d’André Gomes i va millorar una mica la possessió de la pilota i va destacar, cosa inusual, per la recuperació de pilotes.

DENIS

Necessari (s. q.). Va substituir Alcácer i es va col·locar d’extrem per reforçar el control en els últims minuts. Va procurar ajudar més el centre del camp que buscar profunditat.