Piqué: "A la llotja del Madrid es mouen els fils d'aquest país"

"Del Madrid no m'agraden els valors que transmet", afirma el defensa del Barça

marcosl37852707 football soccer   france v spain   international friendly   170329000415

marcosl37852707 football soccer france v spain international friendly 170329000415 / Benoit Tessier

2
Es llegeix en minuts

"No m'agrada veure la gent que hi ha a la llotja del Madrid i que mouen els fils en aquest país, com la que imputa Messi i Neymar i després no passa res amb Cristiano". Gerard Piqué va sortir sense timidesa i amb ganes d'esplaiar-se del partit amistós que Espanya va disputar a França.

El defensa del Barcelona va negar qualsevol problema amb els jugadors del Madrid. "Em porto bé amb ells, alguns són amics meus i jugo a cartes amb ells", va indicar el jugador de la selecció espanyola després del seu triomf a París.

"Discutiu el 6-1 al París SG i no es diu que el Madrid va guanyar una Champions amb gol en fora de joc" (Gerard Piqué)

L'objectiu dels seus atacs desacomplexats es van dirigir a dalt, on s'asseuen les autoritats. "Del Reial Madrid el que no m'agraden són els seus valors, els jugadors que hi ha els aprecio molt", va dir. I es va referir, per exemple, "als fils que es mouen allà".

Piqué va fer menció, per exemple, a Marta Silva, de l'Advocacia de l'Estat, vista a la llotjaMarta SilvaAdvocacia de l'Estat, "que va imputar Messi i Neymar i després casualment va tenir un tracte diferencial amb Cristiano, i era allà, al costat de Florentino. I això és aquest país, però ha sigut així des de sempre. No m'agrada el que transmet". 

LA SANCIÓ A MESSI

El defensa blaugrana va qualificar d'"una barbaritat" la sanció que ha rebut Messi de la FIFA per quatre partits. Després, el defensa va recordar que "és molt clar que el Mundial serà la meva última competició amb Espanya, està molt meditat". I va anar una mica més enllà: "Discutiu el 6-1 al PSG i no es diu que el Madrid va guanyar una Champions amb gol en fora de joc".

Piqué també va voler analitzar les seves polèmiques paraules sobre l'arbitratge ("no hi ha res dolent a dir que hi ha àrbitres que han d'apujar el nivell", va precisar), a més de reconèixer que el VAR aniria de meravella a la Lliga. "El VAR és necessari. ¿Quants partits importants s'han decidit per una jugada polèmica? Seria bo que estigués a la Lliga". I en to de broma, sobre l'ajuda rebuda per Espanya en el duel davant França, va dir: "Ens han ajudat perquè anàvem de blanc".

RESPOSTA DE SERGIO RAMOS

Notícies relacionades

Sergio Ramos li ha contestat de seguida. "En totes les llotges es mouen fils", ha replicat el capità madridista. “No només al Bernabéu. Però si fem un balanç general, crec que aquest any al Barcelona tenen més per callar que nosaltres”. I rient, ha deixat anar: "¿Què voleu que us expliqui? Això forma part del personatge de Piqué. No el canviarem amb 30 anys que té. ¡Disfruteu-lo com a futbolista perquè és un grandíssim central!".

Acabada la primera part, Mbappe, la sensació del futbol francès, es va dirigir a Piqué. "Sí, va venir i em va demanar la samarreta. I l'hi vaig donar, és clar", va reconèixer el defensa blaugrana, encara que després el davanter va revelar que va ser Piqué qui li va reclamar primer la samarreta.