Emery: "No vam ser nosaltres"

El tècnic del PSG, que critica lleugerament l'àrbitre, creu que el seu equip va passar por a la primera part

eprozas37598702 psg head coach unai emery reacts at the end of the champions170308234810

eprozas37598702 psg head coach unai emery reacts at the end of the champions170308234810 / Manu Fernandez

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Unai Emery, que no ha reconegut cap dels errors o plantejaments equivocats que, a partir d'avui, li retrauran els mitjans de comunicació parisencs, sí que ha admès que els seus jugadors havien passat por, especialment a la primera part. "No hem sigut nosaltres, especialment durant els primers 45 minuts. No hem tret la nostra personalitat i això ens ha penalitzat molt, molt, al llarg de tot el partit. Hem concedit massa espai a un equip que, si el deixes, et pot fer molt de mal. Començar així no ha sigut un bon símptoma", va reconèixer Emery a Bein Sports TV.

OPORTUNITAT PERDUDA

"La veritat és que, després del descans, l'equip ha remuntat el vol i, després del gol, que ens ha donat molta serenitat, ha aparegut l'àrbitre, que no ha estat hgaire bé, especialment pel que fa a una decisió a l'àrea del Barça i, sí, també en dues accions a la nostra, i, per descomptat, la capacitat que tenen ells de creure i generar joc ofensiu".

Emery creu que  l'àrbitre ha influït en el resultat, tant pel que no ha xiulat com pel que ha xiulat

Notícies relacionades

Emery va reconèixer que el seu equip, igual com li va passar durant la primera part, no ha sabut resoldre els últims 10 minuts del partit, "en què no podíem perdre l'avantatge que teníem". "És evident que ha sigut una derrota molt dura, molt", ha insistit el tècnic espanyol del PSG, "però estic segur que servirà per aprendre, per foguejar-se i perquè el meu equip creixi. Sí, hem perdut una gran, grandiosa, oportunitat, però estic segur, i el futbol té aquestes coses, que aquest equip tornarà a tenir una oportunitat així".