L'un x un blaugrana

2
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

CILLESSEN

Exigit (9). Va evitar que l'Atlètic s'avancés en el marcador en una enfeinada primera mitja hora. Excel·lent donant sortida a la pilota en curt i en llarg, lI va somriure la sort en el penal de Gameiro.

SERGI ROBERTO

Passerell (4). Va firmar un pèssim partit que va arrodonir de manera absurda amb una falta anb la qual es va guanyar la segona groga, quan Aleix ja estava a punt per rellevar-lo. Es perd la final.

PIQUÉ

Enrabiat (6). Va sostenir l'equip en el tram final d'agonia, però seu va ser el penal. No va tocar al jugador però es va llançar temeràriament a terra. Va demanar a l'afició que animés de forma reiterada.

UMTITI

Sòlid (7). Va ficar el peu evitant el segon gol de l'Atlètic en una jugada decisiva. Ferm en la defensa, va passar angúnies en la primera part però va imposar la seva solidesa en el tram final.

ALBA

Sufrido (6). Va patir a l'inici com la resta de la defensa i a penes es va prodigar en atac. Es va encallar amb la pilota fent conduccions llargues i perdent la pilota. Va millorar en el tram final.

RAKITIC

Millorat (5). Va donar una versió millorada respecte a les seves últimes aparicions. Va ser el mur de contenció que va sostenir l'assetjament rival i no va tenir tants errors en el passi. Però també va ser substituït.

ANDRÉ GOMES

Ascendent (7). Va tenir un molt mal inici amb pèrdues i accions defensives molt compromeses, però va millorar les prestacions en els millors minuts blaugranes i al final va sostenir l'equip.

DENIS

Obtús (4). Va completar una pèssima primera part, i va fallar passades amb mals controls i una creixent desconfiança. Va millorar en la represa, però l'expulsió de Sergi va propiciar el seu canvi.

MESSI

Intermitent (6). Va propiciar el gol de Suarez després d'una extraordinària jugada i xut creuat que va refusar Moyà. Va estavellar una pilota al travesser en un llançament descomunal de falta.

SUÁREZ

Penalitzat (7). Va marcar en una acció d'oportunista però va acabar cabrejat perquè es perd la final. Va jugar al límit amb les mans en l'acció decisiva sabent que ja tenia una targeta groga.

ARDA

Responsabilitzat (5). Molt poc va entrar en joc a la primera part, però va tenir molta més presència en la segona. Va donar més profunditat i va assistir Suárez amb una gran passada a la qual no va arribar l'uruguaià.

MASCHERANO

Activat (). Va entrar per Denis arran de l'expulsió de Sergi Roberto. Va recórrer a la seva contundència en els moments crítics.

BUSQUETS

Notícies relacionades

Recuperat (). Va entrar per Arda. Li va costar aportar el seu control per la inferioritat del Barça.

INIESTA

Aclamat (). No era el millor dia per tornar al jugar amb 9, però el millor és el seu retorn.