Minut de silenci del Barça per les víctimes de la tragèdia aèria del Chapecoense

Luis Enrique prepara la Copa, però dóna festa a l'equip titular a Anoeta, tot i que Suárez i Mascherano, que també tenien permís, treballen voluntàriament amb el grup

marcosl36452345 minuto de silencio bar a foto  sport   valent  enrich161129123413

marcosl36452345 minuto de silencio bar a foto sport valent enrich161129123413 / A Valenti Enrich

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

Luis Enrique prepara el debut del Barcelona a la Copa del Rei davant l'Hèrcules d'Alacant aquest dimecres sense el seu equip titular. Abans de l'inici, la plantilla ha guardat un minut de silenci pel tràgic accident d'avió del Chapecoense, un equip brasiler. El tècnic ha concedit permís als 11 jugadors que van sortir inicialment a Anoeta. O sigui, sense Messi i sense Neymar.

Suárez també estava alliberat d'aquest entrenament. Però el davanter uruguaià, malgrat que tenia permís, ha decidit treballar voluntàriament amb la resta dels seus companys. Igual que Mascherano, que ha decidit unir-se a l'entrenament. 

CONTROL ANTIDOPATGE DE LA UEFA

Notícies relacionades

En el retorn a la Copa, el Barça és l'actual campió després d'imposar-se al Sevilla a la final de la temporada passada. Luis Enrique vol protegir les seves peces més valuoses en la setmana del clàssic contra el Madrid. Tampoc s'han entrenat aquest matí a la ciutat esportiva Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Sergio Busquets, Jordi Alba, Sergi Roberto i André Gomes.

Abans de començar aquesta sessió, la UEFA ha sotmès a un control antidopatge de sang i orina 10 jugadors del Barcelona: Piqué, Denis, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar, Mascherano, Alba i Umtiti.