L'un x un blaugrana

2
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

TER STEGEN

Polivalent (5). Va passar de porter (tan sols va haver d'aturar un xut llunyà de Sandro) a defensa. I no només quan va sortir a parar Juankar, sinó en l'última mitja hora per recollir des del centre del camp els rebutjos d'un defensiu Màlaga.

SERGI ROBERTO

Oblidat (6). Esperançador en l'inici amb unes incursions que van arribar a la línia de fons. Ni aquelles colades ni les bones centrades que va treure es van repetir després. El Barça va desaprofitar aquest recurs en el segon temps, al recloure'l com a defensa.

PIQUÉ

Carismàtic (7). Aplaudit en la seva reaparició, va correspondre a la confiança de la grada amb un gran partit. Fàcil en defensa i creant perill com a davanter centre al final. Va intentar unes quantes rematades, li van anul·lar un gol i li van fer un penal.

MASCHERANO

Aplicat (6). Es va quedar com l'últim guardià de l'equip en la defensa de tres. Només havia de corregir alguna disfunció dels seus companys que no es va produir. Va estar més a prop que mai de marcar el seu primer gol: va rematar al pal en fora de joc.

DIGNE

Pla (5). Va anar guanyant presència a mesura que se sumava a l'atac, però Luis Enrique va preferir en el seu lloc Jordi Alba, més decidit i agosarat, quan augmentaven les presses. No va tenir problemes defensius davant Ontiveros, que no es va estirar en cap moment.

RAFINHA

Enèrgic (6). Excel·lent inici que es va anar diluint amb els minuts. Va capitalitzar les accions més excepcionals, creant desequilibri al centre. Va demostrar caràcter i personalitat, associant-se bé amb Sergi Roberto. Després va ser un més.

BUSQUETS

Millorat (6). Va elevar els índexs de jugades brillants de les últimes actuacions. Sense ningú que el pressionés, va poder jugar al seu aire la pilota i amb tota la perspectiva del camp. Li va faltar determinació en una rematada amb l'interior del peu i a l'hora de buscar verticalitat.

DENIS

Acadèmic (5). Ho va fer tot bé, sense errors, però a la seva labor li va faltar una mica de geni, un punt de risc, a costa d'equivocar-se. Passades fàcils, purament continuistes en el joc, d'acompanyament, sense màgia. Substituït quan es necessitaven solucions.

ARDA

Passiu (4). Sergi Roberto i Rafinha el van desbordar en activitat, i el van deixar en mal lloc. Poques iniciatives i menys desbordament, com si els cops de colze que anava deixant anar Ricca l'arronsessin. Sembla que, encara, s'estigui adaptant al Barça.

ALCÁCER

Deprimit (4). No en va encertar ni una. Li va arribar poc joc i poc el va buscar més tard, absorbit entre els dos centrals malaguenys més tard. Acomplexat, es va empetitir a l'àrea amb l'aparició de Piqué i no va poder connectar ni una rematada.

NEYMAR

Insinuant (7). Va compensar cada error, que en va cometre amb diverses pèrdues, amb encerts. L'únic que va fer la sensació que podia crear alguna cosa. Es va conformar amb passades i centrades i algun desbordament davant Rosales. Kameni li va prendre la glòria del gol decisiu.

ALBA

Tierno (5). Va ocupar el lloc de Digne, el seu. Va mirar més a Kameni que a Ter Stegen des que va ser substituït Ontiveros. Mancat de forma.

ANDRÉ GOMES

Notícies relacionades

Lent (6). Va entrar per  Denis. El van tapar dos remats al connectar-los amb poca agressivitat.

RAKITIC

Irrellevant (s. q.). Va rellevar Rafinha. Una bona rematada i una altra de dolenta no van tenir la productivitat desitjada.