Les anècdotes del sopar en família dels jugadors del Barça

Bromes, absències polèmiques i fins i tot un petit accident de trànsit van marcar la reunió informal de la plantilla

2
Es llegeix en minuts

Els jugadors del Barça es van reunir dijous a la nit al Casanova Club Beach de Castelldefels per sopar i celebrar la Bota d'Or de Luis Suárez. Hi van anar amb les seves parelles i, a part de menjar, s'ho van passar la mar de bé en un entorn tan informal. També hi van participar els membres de l''staff i Luis Enrique.

Alguns jugadors van compartir moments de la vetllada a les xarxes socials. Neymar Jr va arribar tard, però amb el seu caràcter festiu no va desaprofitar l'oportunitat de fer-se una foto amb el flamant guardonat Suárez i penjar-la al seu Instagram. "Enhorabona tio, t'ho mereixes, i ara més".

Rafinha també es va animar a pujar un vídeo als seus perfils en les xarxes. En el seu cas, va penjar una broma que li va fer a Samuel Umtiti. Rafinha va utilitzar el seu mòbil per fusionar les cares del francès i de l'excapità Carles Puyol per crear 'Tauró Umtiti'. Tots dos van fer gala de la bona relació que mantenen i que certifica l'adaptació del nou central en el grup.

PETIT ACCIDENT

Precisament Samuel Umtiti va tenir un petit contratemps abans d'arribar a l'establiment on va sopar el Barça. El francès va tenir un incident amb un altre automòbil, fet que va provocar que, encara que estigués feliç per Luis Suárez, mostrés un posat més seriós durant la festa i arribés una mica tard. Per sort, Rafa Soldado, encarregat de seguretat de l'equip, el va poder ajudar a fer el comunicat amistós amb l'altre conductor.

BAIXA POLÈMICA 

Només hi va haver dues absències en la vetllada. Una, per obligació, va ser la de Gerard Piqué. El central ha de fer repòs absolut per culpa de la lesió davant el City de Guardiola. El català té un esquinç de grau dos i estarà de baixa tres setmanes.

L'absència d'Aleix Vidal  L'absència d'Aleix Vidal va ser una de les sorpreses de la vetllada

Notícies relacionades

D'altra banda, Aleix Vidal tampoc es va presentar. La seva falta va sorprendre perquè, tot i que el seu rol a l'equip és nul ara mateix, és part de la plantilla i està intentant revertir la seva situació. En qualsevol cas, la seva absència no va rebaixar l'ànim dels altres jugadors.

Neymar Jr tampoc va aparèixer a l'hora marcada però tenia excusa. El brasiler estava en un rodatge publicitari i es va incorporar a la celebració després d'acabar amb les seves obligacions.