Ter Stegen, amb problemes musculars, baixa davant l'Alabès

La lesió del porter alemany obre la porta de la titularitat a Cillessen, que no ha jugat ni un sol minut amb el Barcelona

marcosl35298237 sant joan despi      27 08 2016     deportes     ter stegen 160909192034

marcosl35298237 sant joan despi 27 08 2016 deportes ter stegen 160909192034 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Se n'ha anat Claudio Bravo al Manchester City i ha deixat sol Marc André Ter Stegen com el porter titular del Barcelona. Però des que el porter xilè va prendre aquesta decisió, l'alemany ha patit un parell de problemes físics. Primer va ser un esquinç de genoll i ara, en l'entrenament d'aquest divendres una lesió muscular que li impedirà jugar davant l'Alabès.

La baixa de Ter Stegen, revelada pel diari 'Mundo Deportivo', obre la porta de la titularitat a l'holandès Jasper Cillessen. Curiosament, l'exporter de l'Ajax no ha jugat ni un sol minut amb el Barcelona. Davant del Betis, en la primera oportunitat que tenia de jugar, no tenia la documentació a punt.

Notícies relacionades

A Luis Enrique també li quedaria l'opció d'apostar per Masip, convertit des que va arribar l'entrenador asturià en el tercer porter. Ni Cillessen ni Masip han debutat aquesta temporada. Dels quatre partits que ha disputat l'equip blaugrana, en tres va tenir Bravo de porter. Ter Stegen va debutar en el nou San Mamés.

Ara s'ha tornat a lesionar Ter StegenJa es va perdre l'estrena, endarrerint la sortida de Bravo al City, per l'esquinç en el lligament lateral intern del genoll esquerre que el va tenir de baixa en l'última quinzena d'agost.