"Sé que hi ha molta competència, però l'hi vull posar difícil a Luis Enrique"

Cillessen no es resigna a ser suplent de Ter Stegen i es mostra "feliç de fitxar pel Barça i viure a Barcelona"

Jasper Cillessen, en el seu primer entrenament amb els seus companys del Barça. / JORDI COTRINA / VÍDEO: ATLAS

Jasper Cillessen, en el seu primer entrenament amb els seus companys del Barça.
jtio35290692 barcelona     26 08 2016      deportes         el portero ho160826121801

/

1
Es llegeix en minuts
JORDI TIÓ / BARCELONA

"¿Ser suplent? Sé que hi ha molta competència, però faré tot el que pugui perquè l'entrenador estigui content amb mi i per posar-l'hi difícil a l'hora d'elegir", ha afirmat Jasper Cillessen, "feliç i content" de fitxar pel Barça i "poder viure en una ciutat fascinant com Barcelona". El Barça pagarà 13 milions més dos més en variables a l'Ajax pel porter, que fitxa per cinc anys i que tindrà una clàusula de rescissió de 60 milions.

Notícies relacionades

Cillessen, de 27 anys, ha explicat que el seu gran referent com a porter va ser Van der Saar, meta de l'Ajax i de la selecció d'Holanda, de la qual ara ell és el titular. També ha destacat la qualitat de Ter Stegen, amb qui haurà de competir per la titularitat. "És un gran porter. L'he saludat. Amb ell puc parlar en anglès i també en alemany. Ens podem entendre molt bé", ha assegurat el porter, que ja s'ha pogut entrenar aquest matí amb els seus nous companys abans de la presentació. També ha explicat que no l'espanta la pressió del Camp Nou. "També a l'Amsterdam Arena tenia pressió i les mides de les porteries són les mateixes a tot arreu", ha afirmat jocós. 

AGRAÏMENT A BRAVO

Robert Fernández ha destacat la qualitat de Cillessen. "Té personalitat i pot jugar amb les dues cames, i això és molt important per a nosaltres", ha valorat el secretari tècnic, que també ha tingut paraules d'agraïment per a Bravo. "Ha tingut un comportament exquisit en aquests dos anys. Hem lluitat perquè es quedés, però ha sigut una decisió personal que hem de respectar". En el mateix sentit s'ha expressat Albert Soler, director dels equips professionals: "Se li farà el reconeixement que es mereix el dia que vingui a jugar amb el City a la Champions", i ha assegurat que el meta xilè "no se n'ha anat perquè no seria titular sinó perquè ha rebut una gran oferta".