LA SITUACIÓ BLAUGRANA

El Barça recupera Neymar i Bravo abans del previst per preparar el clàssic

El brasiler i el xilè tornen a Barcelona per acumulació de targetes i Messi és ovacionat en un teatre de Buenos Aires

 

  / AP / LEO CORREA

2
Es llegeix en minuts
José María Expósito

El Barça torna aquest dilluns per la tarda als entrenaments amb la vista posada en el clàssic de dissabte que ve (20.30 hores) i ho farà amb dues peces inesperades. A més del retorn dels internacionals espanyols, Luis Enrique comptarà ja amb Neymar Claudio Bravo, que van veure dues targetes grogues en els seus respectius duels contra l'Uruguai i l'Argentina, cosa que els eximeix per acumulació del pròxim compromís de les seves seleccions. 

TARGETES POLÈMIQUES

Bravo va ser amonestat en l'últim minut de la derrota contra l'Argentina, quan va pujar a la desesperada a rematar un córner i va cometre falta sobre el porter rival. Al xilè no li han semblat gens bé les insinuacions que va intentar forçar la targeta, no tan sols ja amb vista a preparar el clàssic sinó al pròxim naixement del seu quart fill, que serà una nena. 

El porter xilè  va queixar de les insinuacions que va forçar la groga per tornar a Barcelona

«Em molesta quan es fan crítiques que no són certes. Vaig pujar a picar de cap amb la intenció d'anotar i no va resultar com volia. És dur que et qüestionin. M'hi he deixat la pell per defensar aquesta samarreta i molesta perquè mai li he fet el salt a la selecció. No tinc necessitat d'anar-me'n abans al meu club», es va queixar el porter.

També va fer enfadar la targeta a Neymar (una dura planxa a deshora), encara que en el seu cas l'empipament va ser contra l'àrbitre. Suárez va haver de calmar-lo al finalitzar el partit.

EL RISC DEL 'PATATAL' ARGENTÍ

Notícies relacionades

En qualsevol cas, dos jugadors que s'aparten del risc del 'virus FIFA', que segueix amenaçant Messi, sobretot tenint en compte el pèssim estat de la gespa en què es disputarà dimarts l'Argentina-Bolívia a Còrdova. Encara que l'argentí no semblava preocupat dissabte a la nit quan va aprofitar les hores lliures del seu combinat per anar a veure una obra de teatre a l'Apolo de Buenos Aires. Nicolás Vázquez, un dels actors i amic de 'la Pulga', el va fer pujar a l'escenari, on va veure com els espectadors i el mateix elenc corejaven el seu nom.

Tenint en compte que Iniesta no va viatjar amb la selecció per problemes musculars i que van tornar sense jugar Rakitic (lesió al bessó) i Busquets (amb un dit trencat), del previsible onze titular contra el Madrid Luis Enrique es queda a l'espera únicament dels argentins Mascherano Messi, d'Alves, que jugarà al Paraguai, i de Suárez, que s'enfrontarà al Perú. Ter Stegen, Turan, Vermaelen, Mathieu Rafinha s'hi incorporaran també al llarg de la setmana.