Neymar i el seu canvi de cara a Snapchat

El brasiler va aprofitar la prèvia del partit del Vila-real per convertir-se en tendència a les xarxes

neyfeo

neyfeo

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Les xarxes socials s'han convertit en una debilitat per a molts futbolistes del Barça, que no dubten a aprofitar qualsevol forat entre partit i partit per utilitzar-les. Després dels múltiples 'Periscope' de Gerard PiquéGerard Piqué, les mirades dels internautes s'han centrat en Neymar. El brasiler, molt actiu a l'hora d'exhibir fotografies, s'ha convertit en el precursor d'una nova moda: la d'utilitzar diferents efectes per reproduir multitud de cares.

Notícies relacionades

Amb els llavis operats, una mandíbula desmesurada o amb un nàpia fenomenal, el futbolista blaugrana va aprofitar la prèvia del partit davant el Vila-real per convertir-se en tendència en les xarxes, després de l'ús que ha donat de l'aplicació 'Snapchat' i els seus múltiples efectes.

El més curiós de la situació és que no es tracta d'un fet aïllat. El brasiler ja es va convertir en notícia fa uns dies al mostrar com serien els seus companys d'equip si tinguessin una cara similar, en una iniciativa desenfadada a la qual es van sumar Dani Alves, Munir i Rafinha.