Luis Enrique: "Tot està obert, l'Arsenal pot remuntar"

El tècnic del Barça veu "impossible" estar 20 anys com Wenger i diu que els seus col·legues li pegarien si digués que no disfruta

Luis Enrique: “Sens dubte és una eliminatòria oberta” / AFP / VÍDEO : ATLAS

2
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

"Segur que és capaç de remuntar, l'Arsenal. No, no és un partit per relaxar-se. Tot està obert". Luis Enrique no se'n fia. Ni tan sols el còmode 0-2 obtingut pel Barça en l'anada a Londres fa tres setmanes tranquil·litza el tècnic asturià. "A la Champions necessites dos grans partits per passar a quarts. Ja n'hem fet un, ara s'ha de fer el segon. El nostre joc no canviarà gens, tot i el 0-2. L'objectiu és guanyar i ser millor que l'Arsenal", ha proclamat Luis Enrique.

Luis Enrique

"Volem repetir o millorar el que vam fer l'última temporada, però per fer-ho hem de ser molt humils"

El Barça està en disposició de guanyar-ho tot. Però no es vol relaxar gaire. "En aquests moments els resultats són molt bons, però falta confirmar-ho tot. Volem repetir o millorar el que vam fer l'última temporada, però per fer-ho hem de ser molt humils", ha comentat l'entrenador blaugrana, que ha instat els seus jugadors a fer aquest dimecres "el partit més seriós possible". El tècnic no vol ni un gram de confiança. "Si tenim la pilota més temps es veuran poc els jugadors de més qualitat del rival", ha recalcat Luis Enrique.

Notícies relacionades

L'entrenador del Barça no es veu 20 anys al Camp Nou com sí que ha fet Arsène Wenger a l'Arsenal. "¡Mare meva! Aquí no hi ha hagut mai ningú. És impossible en l'època moderna", ha confessat Luis Enrique, que ha reiterat que "jo ho veig impossible, en el meu cas, eh...". Després, ha reconegut que "disfruta" del seu càrrec, però és "un disfrutar relatiu", i ha recordat que hi ha "partit cada tres dies", o per tant el grau d'exigència és màxim. "Si qualsevol company de professió em sent dir que no disfruto amb aquest grup de jugadors potser m'agredeixen quan em veuen pel carrer", ha dit fent broma el tècnic asturià.

Luis Enrique

"¿Els penals fallats? No deixa de ser anecdòtic i curiós. Però és el futbol. Veig Leo confiat. A Ney i Luis, també. Estic segur que els marcaran"

Encara més, si depengués de Luis Enrique "firmaria contractes cada sis mesos", emfatitzant que "és molt radical" en aquests assumptes. "Seria millor per a nosaltres i per al club, li sortiria més barat si no volen comptar amb els entrenadors". Sobre els penals fallats, el tècnic del Barça no té dubtes: "No, no hi ha un pla de penals. Només que el porter rival ens avisi cap on es tirarà. Però no deixa de ser anecdòtic, una cosa que ens sorprèn a tots. Però és el futbol. Veig Leo confiat, i Ney, també. I Luis. Estic segur que els marcaran". I, a més, Luis Enrique ha deixat una altra dada per a l'optimisme: "La càrrega en aquests moments a nivell físic és inferior a la de la temporada passada, comptant metres a velocitat màxima".