Luis Enrique: "Messi està en perfectes condicions"

El tècnic del Barça alerta sobre "el perillós Celta, un dels equips més interessants i atractius"

 

  / JORDI COTRINA

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

"Messi està en perfectes condicions". Luis Enrique, l'entrenador del Barcelona, ha confirmat que l'estrella argentina ja es troba completament recuperada dels problemes renals que ha patit aquesta setmana i que el van obligar fins i tot a sotmetre's a una lleu intervenció. Així doncs, Messi està preparat per ajudar el Barça a prolongar aquesta espectacular ratxa de 29 partits sense perdre, cosa que només ha aconseguit l'equip de Luis Enrique. "Tots dos estan bé", ha reiterat el tècnic asturià incloent aquí Arda Turan, que va patir un cop que li impedia "fins i tot posar-se la bota".

Ni Messi ni el jugador turc van participar en la irrellevant volta copera, que li va donar a l'equip aquest rècord a València. "Tots dos estan bé", ha dit Luis Enrique, alleujat perquè podrà comptar amb Messi i amb Arda per enfrontar-se aquest diumenge al "perillós", com ell mateix ha qualificat, Celta. Sense Nolito, sense Orellana, sense Iago Aspas, però un equip, com ha precisat el tècnic asturià, perfectament reconeixible.

Luis Enrique

TÉCNICO DEL BARCELONA

L'únic que m'interesa de la final de Copa és que hi som nosaltres. La resta pertany al vostre món"

Tan perillós és que el Barça de Luis Enrique ha perdut dos dels tres partits que ha jugat amb el Celta en aquest any i mig: 0-1 la temporada passada al Camp Nou i 4-1 a Balaídos en aquesta campanya. El seu únic triomf, també en la 2014-15, va ser a Balaídos amb un cop de cap de Mathieu.Mathieu "El Celta serà intens i fidel a la seva idea futbolística. Els jugadors ho saben. Saben que serà complicat", ha recalcat el tècnic del Barcelona, que considera el quadro gallec "un dels equips més interessants i atractius" que hi ha a la Lliga espanyola.

Notícies relacionades

Però ell, que va estar un any a Vigo, no es considera qui ha iniciat aquesta bonica obra futbolística. "No sóc iniciador de res. Abans que hi fos jo, hi havia Eusebio, a Segona Divisió i amb menys recursos, que tenia aquesta mateixa idea. Tenen una gran direcció esportiva. Iniciador de res", ha recalcat l'entrenador del Barcelona.

Luis Enrique no ha volgut parlar sobre la polèmica que s'ha generat per la seu de la final de la Copa del Rei. "L'únic que m'interessa de la final és que hi som nosaltres. La resta pertany al vostre món", ha dit mirant als periodistes, abans de protagonitzar una curiosa escena quan li han preguntat si Neymar ha de renovar pel Barça perquè és el club ideal per convertir-se en un dia en el millor jugador del món. Llavors, Luis Enrique ha fet broma. "Acabo de perdre la veu, acabo de perdre la veu....", ha dit en un to fluix intentant transmetre aquesta sensació. Semblava que l'havia perdut realment perquè s'ha tornat més ronca que de costum. "És una cosa que he contestat moltes vegades", ha afegit després el tècnic en veu baixa. Després, en l'última resposta, ha tornat a recuperar la veu.