El Barça descarta el fitxatge de Nolito

Robert reconeix que els problemes econòmics impedeixen l'operació mentre que Bartomeu deixa obertes altres opcions

marcosl32604878 barcelona     30 01 2016        los presidentes ba160130193822

marcosl32604878 barcelona 30 01 2016 los presidentes ba160130193822

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Luis Enrique segueix esperant que els Reis d'Orient arribin al Camp Nou abans de dilluns a les 12 de la nit quan es tancarà el mercat d'hivern. I que li portin el regal que demana des de fa temps: Nolito. Però no sembla que el Barça hagi de complir aquest desig, encara que Josep Maria Bartomeu va deixar inesperadament la porta oberta a l'arribada d'un altre jugador. El club havia plantejat altres opcions al tècnic, a cost zero, però la seva prioritat sempe ha sigut Nolito, que està descartat, i sembla difícil que a última hora aparegui una alternativa. En aquest sentit, a diferència del president blaugrana, el secretari tècnic, Robert Fernández, es va mostrar més contundent a l'assumir que la situació econòmica impedeix portar un reforç.

Notícies relacionades

La incorporació de Nolito, que el club pretenia fer a través d'una cessió amb opció a compra, condicionat per la seva singular situació econòmica, no es farà efectiva després de les moltes setmanes que fa que està fent parlar. Berizzo, tècnic del Celta, creua els dits perquè tot segueixi igual i Nolito es quedi, encara que en les últimes hores s'ha reobert l'interès d'algun equip anglès. «Estic molt tranquil. Tant de bo dimarts Nolito estigui aquí, és un desig com a entrenador i fins i tot personal. Espero que la seva venda no succeeixi perquè és un futbolista fantàstic», va assegurar. 

Tots els missatges des del Barça apunten a la impossibilitat de fer l'operació. «La idea de tots era fer una incorporació, però, possiblement, no ho podem fer», va dir Robert Fernández, que va reconèixer que el problema és la necessitat de mantenir l'equilibri econòmic.