L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Mor Rafael González-Adrio, històric metge del Barça

Lligat al club des del 1972 fins al 1991, també va ser jugador de bàsquet i va arribar a ser internacional

Per les seves mans van passar estrelles de la talla de Cruyff, Maradona i Schuster

1
Es llegeix en minuts

El doctor Rafael González-Adrio, metge del Barça des del 1972 fins a 1991, ha mort aquest dimarts al seu domicili als 81 anys després d'una llarga malaltia. Per les seves mans van passar multitud de jugadors, entre els quals destaquen estrelles de tots els temps com Johan Cruyff, Diego Armando Maradona i Bernd Schuster.

Notícies relacionades

Nascut a Pontevedra el 1934, es va llicenciar per la Universitat de Barcelona i es va formar com a traumatòleg a Alemanya. També va ser un amant del bàsquet. Va començar la seva carrera al Laietà i posteriorment va passar per les files del Madrid, el Barça i l'Espanyol. Fins i tot va arribar a ser internacional en els 50. Va finalitzar la seva carrera com a esportista en la temporada 1958-1959 a les files del Picadero Jockey Club.

Fa dos anys se li va diagnosticar un càncer de pulmó que no ha pogut superar. Estava casat amb Ursula Wagner, era pare de quatre fills i avi d'onze néts. El seu fill Rafael ha continuat en el món de la traumatologia com a especialista en reconstrucció d'articulacions.