LES ELECCIONS BLAUGRANA

Bartomeu: "Ja he felicitat Luis Enrique pel fitxatge de Turan"

El candidat assegura que la contractació del centrecampista turc s'ha fet aquest estiu perquè "l'Atlètic tenia pressa per agafar els diners"

Josep Maria Bartomeu, durant un acte a la seu de la seva candidatura a la presidència del Barça.

Josep Maria Bartomeu, durant un acte a la seu de la seva candidatura a la presidència del Barça. / J. M. AROLAS

1
Es llegeix en minuts

Josep Maria Bartomeu, l'expresident del Barcelona, va despenjar el telèfon i va marcar el número de Luis Enrique, el tècnic blaugrana. "Ahir vaig parlar amb Luis Enrique per felicitar-lo perquè Arda Turan ja és jugador del Barça", ha revelat el candidat amb més firmes en el procés electoral que culminarà el dia 18. "I quan li vaig trucar, em va dir: 'Home, ¡ja està bé! Em truques després de tres setmanes", ha recordat Bartomeu, que també ha recalcat que el tècnic va demanar "dos jugadors, Aleix Vidal Arda Turan".

Notícies relacionades

"Vaig intentar anar ràpid, va arribar Vidal i ara ha arribat Turan, que és un fitxatge del club", ha assegurat en una entrevista concedida al programa 'Els matins' de TV-3. Sobre les presses a formalitzar un fitxatge, que ha tancat finalment la junta gestora del club, Bartomeu ha negat que ell intervingués en les negociacions amb l'Atlètic. “A ell, al jugador, li era igual quan vingués. Volia venir i ja està. Però l'Atlètic tenia pressa per agafar els diners. La pressa no era del jugador, era de l'Atlètic", ha precisat l'expresident, que ha admès, això sí, que havia parlat "amb Miguel Ángel Gil Marín per telèfon", encara que després ha precisat que "en les últimes reunions van ser-hi Albert Soler Raül Sanllehi".

També ha fet referència a les últimes declaracions de Joan Laporta, que en un esmorzar informatiu ha considerat "inoportuna" la renovació de Luis Enrique només un parell d'hores abans que Bartomeu dimitís. I aquest últim ha sigut contundent: "Ell se n'anava de vacances i hi havia una sèrie de socis que podien estar nerviosos per la seva continuïtat. Però va voler renovar per seguir aquesta temporada i la següent".