CONFLICTE EN EL FUTBOL

La Federació suspèn la vaga

Les dues últimes jornades de Lliga es disputaran amb normalitat

1
Es llegeix en minuts
EFE / MADRID

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha informat que, després de conèixer-se la resolució dictada per l'Audiència Nacional, aixeca la suspensió indefinida que havia acordat i hi haurà futbol aquest cap de setmana.

"Les competicions es disputaran d'acord amb el calendari i els horaris previstos inicialment i s'aixeca la mesura acordada el 6 de maig de 2015, havent tingut coneixement de la resolució dictada per l'Audiència Nacional el dia d'avui", afirma la RFEF en un comunicat.

La RFEF, per tant, assenyala que "procedeix a alçar la mesura" adoptada la setmana passada i disposa "que les competicions es disputin d'acord amb el calendari i els horaris previstos inicialment".

Notícies relacionades

"S'ha de notificar als clubs i SADs de Primera, Segona i Segona Divisió "B"; a la Lliga Nacional de Futbol Professional; a les Federacions d'Àmbit Autonòmic i al Comitè Tècnic d'Àrbitres", conclou la missiva de la RFEF.

La Sala Social de l'Audiència Nacional havia estimat hores abans la mesura cautelar sol·licitada per la LFP i havia suspès la vaga convocada per l'Associació de Futbolista Espanyols.