LES REACCIONS

Guardiola: "Que no facin el passerell i guanyin la cinquena, s'ho mereixen"

Luis Enrique assegura que ha sigut una nit per estar molt contents

Pep Guardiola i Luis Enrique s’abracen a Munic.

Pep Guardiola i Luis Enrique s’abracen a Munic. / AP / MATTHIAS SCHRADER

1
Es llegeix en minuts
JOAN DOMÈNECH / MUNIC / ENVIAT ESPECIAL

Tremenda felicitat al vestidor blaugrana amb un Luis Enrique que com sempre va voler apostar per la moderació, situació totalment diferent de Pep Guardiola, que va abraçar els seus jugadors, va lamentar la difícil temporada del Bayern i va desitjar tota la sort del món al Barça perquè guanyi a Berlín, a la vegada que va llançar tots els elogis i floretes possibles a Leo Messi, el millor jugador de totes les èpoques, segons les seves paraules.

Però el triomfador de l'eliminatòria, a les banquetes no va ser sinó Luis Enrique, que va declarar clarament que "és una nit per estar molt contents". El tècnic asturià no va amagar que, tot i la felicitat aparent de les eliminatòries superades, ell havia patit i va destacar el fet d'estar a un partit, a una victòria de conquistar tres títols: la Champions, la Lliga i la Copa del Rei. "El primer objectiu ja està complert, que era aconseguir situar-nos entre els dos millors equips d'Europa, ara tocarà ser el millor". Luis Enrique no va voler fer més valoracions en una nit feliç encara que va avançar que al final de temporada farà balanç.

L'admiració de Guardiola

Notícies relacionades

"Que no facin el passerell i guanyin la cinquena Copa d'Europa, perquè se la mereixen. Hem caigut contra el millor equip, que és el Barça, però estic orgullós dels meus jugadors. Estic trist per haver quedat eliminats però els desitjo el millor", així de clar es va expressar Guardiola, que va lamentar la poca fortuna del Bayern, pels futbolistes lesionats, a la vegada que va felicitar Luis Enrique, a qui va desitjar que pugui estar molts anys al capdavant dels blaugranes. "El tercer gol al Camp Nou ens va matar. Al Barça només se li pot fer mal prenent-los la pilota. Vull de tot cor que guanyin la final. Estan molt bé. Els he vist a tots molt prims i molt ràpids".

Però, entre tots els seus adversaris, va ser Messi qui es va endur les millors lloances del tècnic del Bayern. "És un privilegi ser contemporani d'aquest paio (va dir en referència a l'estrella argentina). No he vist Pelé, però no hi ha un altre futbolista com ell, és el millor de tots. Tant de bo es comprin a Alemanya els drets de la Lliga espanyola per poder disfrutar d'aquest paio tots els caps de setmana".