L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Messi i Mascherano, caçats per la 'kiss cam' en un partit de la NBA

La selecció argentina va aprofitar la seva estada a Washington, on jugarà dos amistosos, per presenciar en directe el partit entre els Wizards i els Pacers

Moment en què el realitzador enfoca els dos jugadors del Barça durant el partit entre els Wizards i els Pacers. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

La selecció argentina de futbol es troba aquests dies a Washington per preparar els partits amistosos contra l'Equador (dissabte 28) i El Salvador (dimarts 31). I com que no tot és futbol, aquest dimecres els jugadors de l'albiceleste van aprofitar la seva estada a la capital nord-americana per presenciar en directe el partit de la NBA que va enfrontar els Wizards de Washington i els Pacers d'Indiana.

Notícies relacionades

Asseguts en una de les llotges, just darrere la banqueta dels suplents, Messi, Mascherano, Agüero i la resta de l'expedició s'ho van passar d'allò més bé veient el triomf dels Pacers a falta de 2,7 segons per al final gràcies a una cistella del base George Hill. Però el moment més divertit es va viure una mica abans, durant el primer descans, quan una de les càmeres, la coneguda com a 'kiss cam', va enfocar els dos jugadors blaugrana. 'El Jefecito' va ser el primer a adonar-se de la broma del realitzador i entre rialles va assenyalar a 'la Pulga' la pantalla gegant en què tots dos sortien.

Després del partit disputat al Verizon Center, tots es van fotografiar amb el seu compatriota Luis Scola, jugador dels Pacers. Messi, acostumat a ser el focus d'atenció, va compartir per uns minuts el seu rol i també va posar amb Gheorghe Muresan, exjugador de 2,31 metres --el més alt de la NBA-- que va militar a l'equip de Washington i que va estar a punt de fitxar pel Barça. I com no podia ser d'una altra manera, l'equip local no va deixar passar l'oportunitat i va nomenar membre honorari l'estrella del Barça, que va posar amb una samarreta amb el 10 i el seu cognom a l'esquena.

Temes:

Messi