Mestre: "Surto content, el Barça és favorit"

El vicepresident esportiu del club blaugrana creu que el sorteig "ha sigut bo", encara que "s'haurà de lluitar i molt"

Jordi Mestre.

Jordi Mestre. / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts

Jordi Mestrevicepresident de l'àrea esportiva del Barcelona, s'ha mostrat satisfet del resultat del sorteig de quarts de final de la Lliga de Campions, que ha aparellat el club blaugrana amb el PSG. Encara que no ha dubtat a reconèixer que "s'haurà de lluitar i molt", ha acabat admetent que sortia "content" perquè el sorteig ha sigut bo per al Barça i que serà favorit.

"És un vell conegut, ens hem enfrontat diverses vegades. És un gran equip, molt reforçat i s'haurà de lluitar i molt", ha dit Jordi Mestre, present en el sorteig de Nyon. "Penso que en els quarts de final tots els equips que hi són és perquè són potents. Amb el Reial Madrid i l'Atlètic ens hem enfrontat tantes vegades que hauríem volgut un altre. Però el PSG és molt fort", ha afegit Mestre.

BAIXES AVANTATJOSES

Davant les baixes del suec Zlatan Ibrahimovic (expulsat) i l'italià Verratti (acumulació d'amonestacions) que tindrà el PSGbaixes Zlatan Ibrahimovic Verratti , ha reconegut que "a priori, ens beneficia": "Per a ells són dos jugadors molt importants que marquen diferències. Jugar a casa el partit de tornada, en principi tenint l'afició recolzant-nos, no ho farà més fàcil però sí que ajudarà molt".

Notícies relacionades

"No hi ha dubte que si guanyem el partit de diumenge (clàssic de Lliga contra el Reial Madrid, al Camp Nou) l'equip en sortirà més reforçat. Però d'aquí al partit de gairebé un mes, és una eternitat. És un partit diferent, però si guanyem en sortirem reforçats moralment", ha apuntat. El vicepresident del Barcelona, a més, ha indicat davant el bon moment que viu l'equip que "la institució està molt animada": "El futbol de l'equip tothom el veu. Estem en una fase molt bona de joc i actitud. Hem de seguir així".

"Però, sempre ens preocupa el pròxim partit. És el que ha de ser. Tenim una experiència desgraciada que ens han guanyat equips que havíem d'haver guanyat. El partit important és el que has de jugar", ha afegit Jordi Mestre, que, així mateix, ha reconegut "sortir content" del sorteig i el paper de "favorit" del seu equip davant l'eliminatòria.