LA JORNADA DE LLIGA

Messi: "No imaginava superar el gran Telmo Zarra"

L'estrella blaugrana comparteix la seva alegria amb els aficionats a través de les xarxes socials

El gol que va marcar el davanter argentí l’1 de maig del 2005 davant l’Albacete. / FACEBOOK / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

"Quan vaig marcar aquell gol, el primer en la Lliga, no m'imaginava que superaria cap rècord i menys encara el gran Telmo Zarra". Així comença el missatge que Leo Messi ha penjat aquest dissabte a les xarxes socials per commemorar el seu rècord de 253 gols a la Lliga, xifra que el converteix en el futbolista que més gols ha marcat en la història del campionat.

"Avui ho he pogut complir gràcies al suport de moltíssimes persones que m'han ajudat durant aquests anys. El rècord és per a tots ells, gràcies per haver estat sempre amb mi. També per als que em van recolzar i ja no estan amb nosaltres", continua l'estrella argentina, que acompanya aquest missatge amb el vídeo d'aquella diana. 

Notícies relacionades

Va ser davant l'Albacete l'1 de maig del 2005. Al Barça de Frank Rijkaard. Al Barça de Ronaldinho. I va ser, precisament, el davanter brasiler qui va assistir llavors Messi per rubricar amb una delicada i bonica vaselina el seu primer gol, al superar la sortida de Valbuena, el meta rival.

Un altre brasiler, en aquest cas Neymar, ha estat qui li ha donat l'assistència del 3-1 davant el Sevilla al Camp Nou aquest dissabte (5-1), la seva diana 252 a la Lliga. Abans havia marcat el 251 amb un bell xut d'esquerra que ha colat per l'escaire del Sevilla. I després ha arribat el 253 en una nit per a la història.